Carmen 6079 - черен product
HOSCARMEN60793520097HOSCARMEN60793520097HOSCARMEN60793520097HOSCARMEN60793520097

Описание

Офис стол Carmen 6079 - черен

Офис стол 6079 от серията офис столове на Carmen ви предлага издължена ергономична облегалка, изработен е от дамаска с висока степен на плътност

Универсален и функционален
Офис стол Carmen 6079 е комфортен стол с издължена ергономична облегалка. Изработен е от дамаска с висока степен на плътност, която осигурява усещане за комфорт. Базата и подлакътниците са изработени от полипропилен. Работен стол Carmen 6079 е снабден с различни полезни функции, което автоматично го превръща в един практичен и удобен стол с разнообразно приложение и предназначение. Благодарение на отделните механизми за коригиране височината на самия стол и височината на облегалката вие имате възможността да го регулирате спрямо собствения си ръст и съобразно другите мебели. Офис стол Carmen 6079 разполага и с функция за заключване на облегалката в избрана от вас позиция, като ви позволява сами да определите ъгъла между облегалката и седалката. Бъдете тези, които определят удобството със стол Carmen 6079, а не тези, които се адаптират към условията.

Коригиране на височината
Лесно, удобно и бързо. Само с едно движение можете да коригирате височината на вашия работен стол спрямо позицията на заобикалящите го мебели и спрямо вашата собствена височина. Използвайте в максимална степен функцията за коригиране на височината съобразно вашите предпочитания и нужди и ще постигнете максимален комфорт при седене.

Без ограничения в движението
Разходете се до бюрото на колегата или потърсете изгубеното дистанционно за телевизора, без да ставате от любимия си офис стол. Защо не? Прикрепените към основата колелца ви осигуряват така необходимата и желана мобилност.

Основни
Тип стол: Офис стол
Материал: Дамаска
Тип на база: Полипропилен
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Полипропилен
Газов амортисьор:Да

Екстри
Коригиране височина:Да
Регулируем люлеещ механизъм:Не
Заключване облегалка в различни позиции:Да
Коригиране височина на облегалка:Да

Размери
Цялостна височина:92 - 102 см
Ширина:64 см
Дълбочина седалка:44 см
Височина седалка от земята:41 - 51 см
Дължина облегалка:52 см
Максимално натоварване:100 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Офис стол
Цвят:  Черен

Свързани продукти и тагове: