Carmen 6003 - сив product
HOSCARMEN60033520263HOSCARMEN60033520263HOSCARMEN60033520263

Описание

Посетителски стол Carmen 6003 - сив

Посетителски стол 6003 от серията посетителски столове на Carmen е практичен и удобен стол, изработен от дамаска в стилно двуцветно съчетание. Разполага със стабилна хромирана база и здрави полипропиленови подлакътници

Съчетание от цветове и комфорт
Посетителски стол Carmen 6003 е творение на съвременния арт дизайн, което ще претвори атмосферата във всяко помещение със стилната си и екстравагантна визия. Той е практичен и удобен и е подходящ за обзавеждане на различни семинарни, заседателни, конферентни зали. Приложението му е неограничено и зависи от вкусовите изисквания на клиентите. Двуцветното съчетание на здрава висококачествена дамаска ще внесе свежест към обзавеждането, а полипропиленовите подлакътници ще осигурят допълнителен комфорт на седящия. Основата му е изработена от стабилен хромиран метал, който допълва качествата на стол Carmen 6003 и осигурява надеждност при експлоатация.

Отпуснете удобно ръцете си
Изключителното удобство на подлакътниците позволява не само на тялото, но и на ръцете да отпочиват, докато стоите вие или вашите клиенти в посетителски стол Carmen. Естествените анатомични извивки предизвикват усещане за релаксация, а дългият престой в него ще се превърне в наслада. Освободете се от ежедневното напрежение и отпуснете всяка част от тялото с помощта на посетителски столове Carmen.

Основни
Тип стол: Посетителски
Материал: Дамаска
Тип на база: Хром
Подлакътници:Да
Материал подлакътници: Полипропилен

Размери
Цялостна височина:91 см
Ширина:58 см
Дълбочина седалка:46 см
Височина седалка от земята:46 см
Дължина облегалка:48 см
Максимално натоварване:100 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Посетителски
Цвят:  Сив

Свързани продукти и тагове: