Carmen 3075 - сребърен product
HOSCARMEN30753521088

Описание

Табуретка с колелца Carmen 3075 - сребърна

Табуретка с колелца 3075 от серия бар столове Carmen е практично и удобно решение за дома и офиса. Разполага със седалка с регулируема височина, а хромираната база е снабдена с колелца за по-голяма свобода на движение.

Изчистен дизайн, практичност и удобство
Табуретка с колелца Carmen 3075 се вписва перфектно както в работна офис среда, така и сред уюта на дома ви. С компактните си размери и изчистен дизайн този стол е добро решение за по-малки пространства. Седалката му е изработена от омекотена полиуретанова пяна, облицована с еко кожа, която се почиства бързо и лесно. Хромираната база е оборудвана с колелца за по-голяма свобода на движение. Табуретка Carmen 3075 разполага с вграден газов амортисьор, благодарение на който вие имате възможност да регулирате височината на стола спрямо останалите мебели и индивидуалните си предпочитания. Здрава, стабилна и надеждна, табуретка с колелца Carmen 3075 има широко приложение, което зависи единствено от потребностите и вкуса ви.

Максимално натоварване: 100 кг
Всеки един бар стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия бар стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.

Общи
Тип стол: Бар стол
Тип база: Хром
Материал: Полиуретанова пяна , Еко кожа
Газов амортисьор:Да
Коригиране на височината:Да

Размери
Ширина:32 см
Дълбочина:32 см
Височина:49 - 63 см
Ширина седалка:32 см
Дълбочина седалка:32 см
Височина седалка от земята:49 - 63 см
Максимално натоварване :100 кг


Виж още Столове Carmen

Технически характеристики

Тип:  Табуретка
Цвят:  Сребрист

Свързани продукти и тагове: