Смартфон Motorola MOTO E13 128/8 COSMIC BLACK , 128 GB, 8 GB
Икона нов продукт

Смартфон Motorola MOTO E13 128/8 COSMIC BLACK , 128 GB, 8 GB

id s2642553
Описание

Изискате ли смартфон, който съчетава стил, мощност и достъпност? Представяме ви Смартфон Motorola MOTO E13 128/8 COSMIC BLACK, който е перфектният избор за всеки, търсещ високо качество на разумна цена.

С изчистен и модерен дизайн, този смартфон привлича вниманието със своята гладка задна част и изразително лого на Motorola. Цветът Cosmic Black придава елегантност и универсалност, което го прави подходящ за всякакви ситуации – от бизнес срещи до ежедневни приключения.

Екранът на устройството е голям и се простира от ръб до ръб, осигурявайки потапящо визуално изживяване. Наличието на ниша за предната камера максимизира пространството за дисплея, като в същото време предлага удобство за селфита и видео разговори.

Със своите 128 GB вградена памет, този смартфон предлага обилно пространство за приложения, снимки и медийно съдържание. Допълнителните 8 GB RAM гарантират гладка многозадачност и ефективна производителност, което е особено важно за активния и динамичен начин на живот.

Камерата на Motorola MOTO E13 не е просто един компонент, а цяла система, която предлага разнообразни възможности за фотография. Основната камера с 13 MP и предната камера с 5 MP са идеални за запечатване на всеки ценен момент.

Вероятността устройството да включва сензор за отпечатъци е висока, което предлага сигурно и удобно отключване. Позиционирането на този смартфон в серията MOTO E на Motorola е гаранция за надеждност и достъпна производителност.

Motorola MOTO E13 в Cosmic Black е идеалният избор за младите професионалисти, които търсят устройство, което да отговаря на техния активен начин на живот. Този смартфон е създаден да удовлетвори нуждите на хора, които ценят качеството и функционалността, без да правят компромис със стила.

С 24 месеца гаранция и впечатляващи характеристики като 6.50-инчов IPS дисплей, OCTA CORE процесор, поддръжка на 4G/LTE, 3G, GSM, WiFi, BLUETOOTH и GPS, този смартфон е сигурна инвестиция във вашето ежедневие. Операционната система Android 13 (Go edition) гарантира актуалност и оптимизирана работа с приложенията.

Искате ли да разгледате още Смартфони Motorola? Посетете нашия уебсайт и открийте разнообразие от модели, които със сигурност ще отговорят на вашите изисквания. Ако пък търсите повече варианти за Смартфони, разгледайте нашата богата селекция и намерете този, който най-добре съответства на вашите нужди.

Motorola MOTO E13 128/8 COSMIC BLACK е смартфон, който обещава да бъде верен спътник във вашето ежедневие, предлагайки балансирано съчетание на стилен дизайн, обширно пространство за съхранение и впечатляваща RAM памет, подходящ за потребители, които търсят способно и естетически приятно смартфон изживяване.




Виж още Мобилни телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти