Стойка за телевизор X-TREMER WM40K65F

Стойка за телевизор X-TREMER WM40K65F

id s2493862
Описание

Искате ли да преобразите домашното си кино с елегантност и функционалност? Представяме ви Стойка за телевизор X-TREMER WM40K65F - перфектният избор за всеки, който цени качеството и иновативния дизайн.

Създадена от водещата марка X-TREMER, тази стойка е идеалното решение за телевизори с размери от 32 до 65 инча и максимално тегло до 40 кг. Тя е не само здрава и надеждна, но и изключително тънка, с дистанция до стената едва 22 мм, което я прави почти незабележима и осигурява стилен и модерен вид на вашия интериор.

Освен това, Стойка за телевизор X-TREMER WM40K65F предлага възможност за завъртане и наклон, благодарение на стандарта VESA 600 x 400 mm, което ви позволява да настроите перфектния ъгъл за гледане, независимо къде се намирате в стаята. Това е особено полезно за семейства или за хора, които обичат да приемат гости и да споделят киномаратони или спортни събития.

Изборът на ТВ стойки може да бъде предизвикателство, но с X-TREMER вие залагате на сигурност и стил. Тази стойка е създадена да издържа на времето и да се интегрира безпроблемно във вашия дом, допринасяйки за модерната и изчистена визия.

Ако сте човек, който обича да следва тенденциите и да има дом, който винаги изглежда актуален, тогава Стойка за телевизор X-TREMER WM40K65F е точно за вас. Тя е идеална за млади професионалисти или семейства, които искат да оптимизират пространството си и да добавят една нотка модерност в дома си.

Не пропускайте да разгледате и другите ни предложения от ТВ стойки X-TREMER, за да намерите най-подходящия аксесоар за вашия телевизор. С X-TREMER вие избирате качество и иновация, които ще превърнат гледането на телевизия в истинско удоволствие.

Представете си комфорта да гледате любимите си предавания, филми и спортни събития от идеалния ъгъл, без да се налага да пренареждате мебелите. Стойката от X-TREMER ви дава тази свобода и гъвкавост, като същевременно поддържа вашето пространство организирано и стилно.

Изборът на Стойка за телевизор X-TREMER WM40K65F е инвестиция в комфорта и естетиката на вашия дом. Не се колебайте да направите следващата стъпка към модерен и функционален интериор, който отговаря на вашите нужди и предпочитания. Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви предложи най-доброто от света на технологиите и дизайна.




Виж още Стойки за Телевизори, Монитори
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти