Assassins Creed Origins Deluxe Edition product
НазадGCONGASSASINSCREEDORIGINSDEPS4GCONGASSASINSCREEDORIGINSDEPS4GCONGASSASINSCREEDORIGINSDEPS4GCONGASSASINSCREEDORIGINSDEPS4GCONGASSASINSCREEDORIGINSDEPS4GCONGASSASINSCREEDORIGINSDEPS4GCONGASSASINSCREEDORIGINSDEPS4Напред

Игра за конзола Assassins Creed Origins Deluxe Edition, за PS4

  43.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Assassin's Creed Origins Deluxe Edition включва:

  Играта Assassin's Creed Origins.
  Ръчно рисувана карта на света.
  Официалния саундтрак.
  Следното допълнително дигитално съдържание:
  Ексклузивна мисия: Ambush at Sea.
  Desert Cobra Pack:
  "Desert Cobra" костюм.
  "Desert Cobra" кон.
  Щит "Snakes on a Shield".
  Две легендарни оръжия:
  Eye of Apep blunt weapon
  The Fang sickle sword.
  3 точки за умения.
  Допълнителната мисия Secrets of the First Pyramids.
  Назад, назад във времето, добре дошъл в древен Египет.
  Потопи си в новата вълнуваща асасинска история, която ще те отведе до самото начало на създаването на Братството. Предстои ти да разкриеш тайните на пирамидите, да се сблъскаш с отдавна забравени легенди в един мистериозен свят, част от един от най - важните исторически периоди.

  През последните 4 години, хората, които сътвориха култовия Assassin's Creed IV Black Flag са се съсредоточили в поставянето на ново начало за епичната поредица.

  Различен геймплей - брилянтна смесица от класическите похвати, типични за франчайза и много нововъдения, обхващащи батъл системата, интеракциите, начина, по който избираш и минаваш куестовете и развитието на героя.
  Уникални и разнообразни оръжия за близък и далечен бой, отличаващи се с детайлност и автентичност.
  Избирай внимателно уменията на асасина си, докато обикаляш обширния древен Египет, изпълнен с куестове, странични мисии и разгърната история. Вече имаш възможност да го направиш майстор в стрелбата с лък, промъкването, близкия бой или да се възползваш тактически от заобикаляща среда.
  RPG елементи, които да обогатят и разнообразят преживяването. Асасинът вече не е просто асасин. Той е личност, чийто път ще зависи от теб. Комбинирай подобрените брони с правилните оръжия и умения, за да отговорят най - точно на стила ти на игра. Всяко ниво, което Bayek качва, крие своите преимущества и опасности. Освен теб, враговете ти също се развиват, така че ще трябва внимателно да подбираш мишените си и от къде да ги нападнеш.
  Твоето пътуване може да промени цивилизацията. Египет е известен с богатата си фауна. Ubisoft са се погрижили да пресъздадат атмосферата, всяка странност, всяка легенда, всяко животно, характерни за този период. Бъди нащрек, когато плуваш, за да не попаднеш на двойка хипопотами и се оглеждай в селата за заловени лъвове.
  Неигровите персонажи имат собствен живот. Те се разхождат, през нощта спят, през деня си имат задължения. Освен нови куестове, те ще станат част от теб и живота ти, защото Bayek е един от пазителите на Египет, мъж с чест, чиято история ще те отведе към много нови запознанства и до самото създаване на Братството.


  Виж още Игри за Конзоли Ubisoft

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Hack And Slash
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти