мултифункционално готвене Royalty Line RL-AF3.1 product
НазадTOSROYALTYLINERLAF31TOSROYALTYLINERLAF31TOSROYALTYLINERLAF31TOSROYALTYLINERLAF31TOSROYALTYLINERLAF31Напред

Уред за мултифункционално готвене Royalty Line RL-AF3.1, 1400W, 3л, 5 порции, горещ въздух, черен

 • Марка: Royalty Line
 • Код: TOSROYALTYLINERLAF31
 • Модел: RL-AF3.1
 • Наличност: Не е наличен
 • Гаранция: 24 месеца
  Този продукт не е наличен към момента

  Описание

   


  По-вкусно и здравословно с Еър Фрайър Royalty Line

  Ммм, да, признаваме си! Вече има как да се насладиш на вкуса на любимите си пържени изкушения без абсолютно никакви угризения! С този уред можеш да приготвяш вкусни картофки, крилца, бургери, калмари, десерти и дори цяло пиле. 

  При традицонното пържене с олио се добавят много калории, защото храната е обвита в мазнина или брашно и се губи водата, а храната поглъща мазнината. Допълнително, заради високата температура на готвене при традиционното пържене се отделят и вредните за тялото трансмазнини. 

  Кажи да на здравословното хранене и започни да готвиш любимите си вкусотиики за теб и твоето семейство!


   

   
   

   

  Стилен, модерен и практичен - това съм аз!

  Идеално пригоден за ползване в кухнята съобразно нуждите на всеки. Интуитивен и лесен за употреба. Ергономична и удобна дръжка за ползване. Уредът за готвене идва с 3-литрова кошница, в която свободно можеш да побереш вечерята на цялото семейство.Само за 15 минути можеш да приготвиш здравословни ястия благодарение на капацитета от 5 порции на едно готвене. Почистването след употреба е много лесно - само с едно избърсване на кошницата. Бързото готвене и лесно почистване правят този продукт идеален за всекидневна употреба и незаменима част от всяко домакинство.

   

   
   
      


  Не всичко вкусно трябва да е вредно!
  С този фритюрник можеш да готвиш до 80% по-безвредно! Тайната е в циркулирането на горещия въздух, който повишава изключително бързо температурата, която може да се регулира при необходимост.Дъното е със система за укрепване и е приспособено да се стабилизира на всякаква повърхност. Ако решиш да използваш мазнина, Еър фрайърът разполага със специални отделения, в които се изтича олиото, а резултатът е вкусна, хрупкава храна със златиста коричка и то приготвена с малко или без никаква мазнина.

  Технически характеристики

  Тип:  Мултифункционален уред за готвене

  Свързани продукти