inReach product
EGPSGARMIN0100173500

Ръчна навигация Garmin inReach SE+, 2.31"(5.9cm) TFT дисплей, 2GB вградена памет, microSD слот, Bluetooth, без вградени карти

ОписаниеТехнически характеристикиВземи на изплащане
Може да се намирате извън обхвата на мрежата, но никога няма да сте извън обсег - толкова дълго, колкото носите inReach със себе си. Този преносим сателитен комуникатор е предназначен за ентусиасти, който искат да стигнат далеч - без да правят компромиси със спокойствието на техните близки. inReach осигурява комуникация, споделяне на местоположение, навигация и SOS функции.
Изследвайте навсякъде. Общувайте навсякъде.

Използвайки покритието в целия свят на Iridium сателитната мрежа, устройството позволява обмен на текстови съобщения с всеки мобилен телефонен номер или имейл адрес навсякъде - докато използвате GPS за проследяване и споделне на напредъка на пътуване си. Можете също да публикувате в социалните мрежи или дори да общувате inReach с inReach.

В случай на рискова ситуация, можете да използвате inReach да задействате SOS до 24/7 мониторинг център и да получите потвърждение, когато помощта е на път.

Когато пътувате в чужбина има много неща, за които да помислите, за да направите пътуването голямо приключение. Имайте спокойствието по време на пътуванията си знаейки, че ще имате постоянно покритие. Можете да разговаряте с близки и приятели или да се обадите за помощ, същевременно винаги знаейки точно какви са разходите за това - благодарение на inReach плановете за услуги. Винаги се чувствайте свързани и в безопасност, свободни да изследвате неизвестното.

Нямте сигнал на мобилния? Няма проблем.

inReach ви дава всички необходими инструменти, за да остане напълно свързани. Не е нужно да се притеснявате, че нямате сигнал на мобилния телефон - или както се случва в много случаи да се натъкнете на зона или област без покритие. Вашият inReach комуникатор работи навсякъде - така че никога да не сте извън обхват и обсег.
Кой ще отговори на Вашия SOS сигнал? GEOS ще го направи.

GEOS е световен лидер в решенията за спешното реагиране и мониторинг. Те поддържат спасителни отряди в над 140 държави, спасявайки много животи в този процес. Те стоят по 24/7/365 за да отговорят на Вашия SOS, проследят Вашето устройство и да уведомят съответните контакти във Вашия район. След това, докато помощта е на път, GEOS ще продължи до Ви предоставя актуална и важна информация, докато ситуацията не бъде решена.Проследяване и споделяне на местонахождението

Включете функцията за проследяване на Вашия inReach комуникатор, и нека семейството и приятелите следват напредъка Ви на своите компютри или мобилни устройства, с помощта на уеб-базирания MapShare® портал. inReach ще изпрати точки в предварително избрани интервали от време, така че последователите да Ви следват онлайн. Можете също така да поканите семейството и приятелите да използват MapShare, за да видят Вашето GPS местоположение, следят движението и за обмена на съобщения по време на пътуването Ви. Можете дори да си вградите MapShare страницата в блог, уебсайт или социалните мрежи.Сдвоете го с мобилното си устройство

За повече възможности и удобства, безплатното Earthmate приложение синхронизира Вашия inReach чрез Bluetooth® с Вашето съвместимо Apple® или Android ™ устройство1, така че да можете да получите достъп до неограничен брой карти и въздушни изображения. Плюс това, Earthmate Ви позволява да използвате удобно всички функции на inReach на сдвоеното мобилно устройство. За по-лесно писане на съобщения, можете също да синхронизирате inReach устройството със списъка с контакти на телефона си, за да достигне до всеки и навсякъде - с по-малко натискания.

Вижте времето навсякъде

Опцията за прогноза за време предоставя подробни новини директно на Вашия inReach, съвместим смартфон или таблет, сдвоен с приложението Earthmate, така че Вие ще знаете какви условия да очаквате по пътя. Предлагат се основен, премиум и морски метеорологични пакети. Можете да заявите прогнози за времето за текущото си местоположение или всяка друга точка или дестинация по маршрута си.
Кой inReach е точно за вас?

Като сателитни комуникатори, inReach SE + и Explorer + предлагат еднакви възможности за съобщения. Докато inReach SE + използва GPS, за да предоставя основна навигация и да Ви позволи да маркирате точки, отбелязвате ключови места, следите напредъка си, и да следвате следата обратно към базата - с inReach Explorer + отивате една стъпка напред, получавайки пълна навигация и проследяване, за насочване встрани от утъпканите пътища, като се използва пълноценно GPS с предварително инсталирани TOPO карти и маршрути с точки, видими директно на устройството. Вграденият алтиметъра предоставя точни данни за надморската височина, за да следи изкачване и слизане, докато барометърът помага за наблюдение на атмосферното налягане, а цифровият компас помага да намерите пътя си, дори когато има лоша видимост.


Достъпни, гъвкави сателитни планове

За достъп до Iridium мрежата и комуникацията с inReach SE + или Explorer + устройство, се изисква активен сателитен абонамент. В зависимост от нивото на използване, можете да изберете годишен пакет или гъвкава схема месец за месец.
Неограничено Cloud съхранение и планиране на пътуване

Всяко inReach устройство идва с безплатен достъп до Cloud портал за планиране на пътувания с маршрути и точки, създаване на предварително зададените съобщения и бързи текстове, синхронизация и управление на настройките на Вашите устройства, обновяване на фърмуера, изтегляне на допълнителни ТОРО карти, свързване на Вашите профили в социалните мрежи, съхраняване на всички данни за местоположения за проследяване и още много други.
Здрави и устойчиви

Здрав, издръжлив, удароустойчив и с воден рейтинг до IPX7, inReach е създаден за всякакви ситуации. Вградена, презареждаща се литиево-йонна батерия идва стандартно в комплекта, така че да можете да разчитате на дълъг живот на батерията във всеки режим на работа. Заредете чрез стандартен мicroUSB захранващия кабел или в автомобил с 12 V зарядно устройство.


Виж още GPS Навигатори Garmin

Технически характеристики

Тип:  Ръчнa
Екран размер:  2.9" / 5.9 cm
Операционна система:  ОС на производителя
Свързаност:  3G
Особеност:  Водоустойчивост
Карта:  Без вградена карта

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: