Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD product
MULHXIAOMIXI224MULHXIAOMIXI224MULHXIAOMIXI224MULHXIAOMIXI224

Слушалки Xiaomi Mi Pro HD QTEJ02JY, микрофон, 40мм говорители, сребристи

 • Марка: Xiaomi
 • Код: MULHXIAOMIXI224Слушалки Xiaomi Mi Pro HD QTEJ02JY, микрофон, 40мм говорители, сребристи
 • Модел: XI224
 • Код на производител: XI224
 • Гаранция: 24 месеца
 • Налично във външен склад
  77.22 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro HD

  Емоционалните звукови детайли в една песен често се губят, когато използвате слушалки с динамичен драйвер или с balanced armature драйвер. За да пресъздаде по-прецизно звука, Xiaomi комбинира в този съвсем нов модел слушалки два динамични драйвер с два balanced armature драйвери, като ги поставя на точното място в корпуса. Така звукът, който възпроизвеждат е изключително ясен и в по-широк аудио диапазон. Двойно динамичният драйвер е перфектен при възпроизвеждането на басите и средните тонове и е направен е от супер материала Графен, който предава звуците с по-пълни и богати детайли. Вalanced armature драйверите възпроизвеждат богатите детайли на високите тонове, и в резултат с тези слушалки може да се насладите на трибандов еквалайзер ефект.

  Графенова диафрагма при двойните динамични драйвери

  Гласовете и инструменти предават звуци, които се намират предимно в средните и басовите диапазони. За да се осигури по-добро и богато пресъздаване на тези звуци Xiaomi използва при изработката на двойната диафрагма на динамичните драйвепи материала Графен. Той е известен, че е най-тънкият, най-силният и най-екологичен материал в състояние да предава бързо звук и е по-податлив при високи честоти, произвеждащи звуци, които са богати, остри, и кристално чисти. Графенът е 100 пъти по-здрав от стоманата, провежда на 100% електрическите сигнали преминаващи през него и предава звука идентичен на реалния, който бихте чули на място.
  С тези слушалки аудиофилите могат наистина да се потопят и да усетят душата на всяко едно музикално творение.
  Изцяло нов дизайн - звучат перфектно, но и изглеждат добре.

  Чифт добре разработени слушалки не трябва просто да звучат добре, но трябва също така да бъдат стилен аксесоар за Вашите уши. В Mi In-Ear Headphones Pro HD са с объл ергономичен дизайн под 45 градусов ъгъл спрямо ухото, за да прилягат перфектно, да абстрахират шума от околната среда и да пресъздадат истинската музика в ушите ви. Те имат точна калибровка спрямо структурата на ушната мида,а разтегливият TPE кабел е много здрав и издръжлив. Има еластичност, подобна на тази на каучука. Освен това е екологичен, нетоксичен и топлоустойчив.
  Контролерът е изцяло метален и елегантен и компактен.

  За да се намалят рисковете от кожно раздразнение в ушната мида четерите размера тапички са изработени от медицински силикон, който е деликатен, мек и нежен към кожата.


  Спецификации

  Име на продукта: Mi In-Ear Headphones Pro HD

  Модел: QTEJ02JY

  Тип слушалки: За поставяне в ушите

  Линеен контрол: Да

  Цвят: Сребрист

  Импеданс на тонколоната: 32Ω

  Тегло: 17 гр.

  Дължина на кабела: 1.25 м

  Plug Type: 3.5 мм

  Номинална мощност: 5mW

  Чувствителност: 98 dB

  Честотен диапазон: 20-40,000Hz

  Стандарти: Q / WMSX004-2016


  Виж още Слушалки Xiaomi

  Технически характеристики

  Вид:  В ухо
  Микрофон:  Да
  Тип на връзката:  Жична
  Цвят:  Сребрист
  Тип:  Тапи

  Свързани продукти и тагове: