World of Warcraft: Legion product
НазадGMWORLDOFWARCRAFTLEGIONPCGMWORLDOFWARCRAFTLEGIONPCGMWORLDOFWARCRAFTLEGIONPCGMWORLDOFWARCRAFTLEGIONPCGMWORLDOFWARCRAFTLEGIONPCGMWORLDOFWARCRAFTLEGIONPCGMWORLDOFWARCRAFTLEGIONPCGMWORLDOFWARCRAFTLEGIONPCНапред

Игра World of Warcraft: Legion, за PC

  19.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Нека ловът започне!
  Гробницата на Sargeras е отворена отново и демоните от Burning Legion са на път да навлязат в нашия свят, с единствената цел да призоват в Azeroth злото в лицето на Dark Titan.

  С опустошените Alliance и Horde, само ти можеш да поемеш най-легендарните Warcraft артефакти, разкриеш реликвите на Титаните в древните земи на Broken Isles и да се изправиш пред легиона, преди последната надежда на Azeroth да е напълно изгубена.

  Приготви се, изтреблението е неизбежно.

  Издебни своята жертва като Demon Hunter. Доминирай своите противници в ролята на съвсем новия клас, служещ си със силите на Легиона. С изключителна мобилност и чувство за осъзнаване, Демон хънтърите могат да се възползват от забранени сили, умения и метаморфоза в най-ужасяващи форми.
  Служи си с оръжия с невъобразима сила. Само най-отдадените ветерани в Azeroth притежават възможност да си служат с легендарните артефакти. Твоите митични оръжия ще трупат опит, заедно с теб и именно твоя избор ще промени техните умения, облик и това, как се справят на бойното поле.
  Потопи се в новата територия в Legion – “The Broken Isles”. Посети епицентъра на инвазията на демоните, в една земя богата на древни чудеса. Изследвай гъсти и мрачни гори, колосални планински региони и елфически градове, по-стари от човешката цивилизация.


  World of Warcraft: Legion е препълнен със съдържание и новости, които да те трансформират в елитния пазител, както и да подсилят твоето изживяване в самата игра. С шестото подред допълнение към епичната сага на Blizzard, ще станеш свидетел и на една напълно преработена “Transmogrification“ система, която ти позволява да събираш различни визии и да променяш своята любима екипировка без да жертваш ценно пространство от своя инвентар. В допълнение към всичко студиото представя и една съвсем нов PvP система със специфични таланти, награди и усещане за прогрес. Създавай своите социални кръгове с приятели с общи интереси и сформирай своята перфектна група. Във времена, в които Azeroth е в най-голяма опасност, новите съюзници са по-важни от всякога.


  Напълно нов континент: “The Broken Isles”
  Нов клас: “Demon Hunter”
  Артефакти: Оръжия, които стават още по-силни и може да персонализираш
  Специфични за всеки клас зали и последователи
  Съвсем нови дънджъни и рейдове
  Нови босове
  Максималното ниво се покачва до 110
  Преработен PvP прогрес
  Подобрена transmogrification система
  Подобрени социални функции
  ...и още много новости


  Виж още Игри за PC Blizzard

  Технически характеристики

  Жанр:  MMORPG
  Тип:  Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Задължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+