World of WarCraft: Legion product
GMBLIZZARDWCLGMBLIZZARDWCLGMBLIZZARDWCLGMBLIZZARDWCL

Игра World of WarCraft: Legion, Предварително закупуване, Level 100 Character Boost, за PC

  89.00 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Важно: World of WarCraft: Legion Pre-purchase се заплаща в момента на поръчката по електронен път или при получаване на куриер. Кутията съдържа дигитален код за сваляне на експанжъна, НЕ съдържа диск. С предварителната поръчка получаваш бонус Level 100 Character Boost . Играта World of WarCraft: Legion ще бъде достъпна за дигитално сваляне в деня на нейното излизане, който все още не е обявен официално.

  Разруха отново е надвиснала над Azeroth и заплашва да ни срине на колене. Демоните от Burning Legion са напъплили из нашия свят, възвестявайки завръщането на Dark Titan Sargeras.
  Алиансът и Ордата са опустошени. Героите на Azeroth ще трябва да търсят спасение в руините на Broken Isles - прокълнатото родно място на древна елфска цивилизация и страховити легенди за създаването на света. Там ще открият епични и забранени сили, за да се впуснат в преследване на нечувани кошмари и адски армии. Преди светът да е паднал под вечната сянка, ти си един от тези герои, от теб зависи съдбата му.

  Настъпило е време за отмъщението на древен враг, запомнил нашето неподчинение. В най - тъмния ни час, трябва да опознаеш силите на неприятеля и да ги използваш срещу него.

  Стани Demon Hunter и дебни жертвите си, вече разполагаш с покварени умения, които досега са били използванаи срещу теб - унищожителни поражения или голяма издръжливост, свръхестествена ловкост в комбинация с демонична ярост и ужасяваща метаморфоза, която всява панически страх.
  Легендарни артефакти, които ще трябва да откриеш, и с които ще се обвържеш. Ще трупате опит заедно, ще можеш да избираш формата и уменията им, които смяташ, че ще са ти най - полезни.
  Опознай новите територии из Azeroth - бъди безстрашен, когато попаднеш в центъра на разгорещената битка. Запознай се с новия континент Broken Isles, обходи мрачните гори, покори високите планини и древните елфическите градове.
  Нови дънджъни и босове, които ще поставят на изпитание твоите умения и тези на персонажа ти.
  Твоят орден е твоята крепост. Вече и в буквален смисъл - след дългото пътуване ще имаш нужда от почивка. Възстанови силите си в замъка на твоя клас. Събери се с неговите членове и се впуснете в специални мисии, предназначени само за вас.
  Нови умения за PVP и изцяло нова Honor система, които ще ти предложат тактическо предимство и нови сили.
  Level 100 Character Boost - по-бързо развитие на твоя герой - мигновено качи нивото му до 100.  Виж още Игри за PC Blizzard

  Технически характеристики

  Жанр:  MMORPG
  Тип:  Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Задължителна
  Вид:  Допълнение към Игра
  Възрастова граница:  12+