Watch Dogs Dedsec Edition product
НазадGCONGWATCHDOGSDEDSECEDPS3GCONGWATCHDOGSDEDSECEDPS3GCONGWATCHDOGSDEDSECEDPS3GCONGWATCHDOGSDEDSECEDPS3GCONGWATCHDOGSDEDSECEDPS3Напред

Watch Dogs Dedsec Edition, за PlayStation 3

 • Марка: Ubisoft
 • Код: GCONGWATCHDOGSDEDSECEDPS3
 • Модел: Watch Dogs Dedsec Edition
 • Код на производител: PL23522
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Watch Dogs Dedsec Edition

  Watch_Dogs DEDSEC Edition е луксозното колекционерско издание, подходящо за най-запалените фенове, които искат да се потопят в атмосферата на хакерската фантастика! Физическо съдържани: 23-сантиметрова фигура на Ейдън Пиърс (Aiden Pearce); Метална колекционерска кутия Steelboook

  DEDSEC;Watch_Dogs артбук: книгата съдържа артове и илюстрации, вдъхновили играта; Оригинален саундтрак; Watch_Dogs карта на Чикаго;Комплект от четири карти с колекционерска стойност: открийте култовите персонажи на Watch_Dogs чрез променената реалност; Комплект от три значки.

  Дигитално съдържание:
  3 сингъл плейър мисии: почти 60 минути допълнителен геймплей;Palace Pack: планирана е полицейска акция в луксозното имение на Интернет магнат. Неговата впечатляваща база данни съдържа интимни подробности за хиялди хора, включително Ейдън Пиърс. Проникнете в сградата, изтрийте харддисковете и избягайте преди да е започнала акцията. Награди (отключват се след успешното изпълнение на ULC мисията);

  INVESTIGATION BONUS: отключете повече възможности за водене не разследване в базите данни на мрежата; ATM HACK BOOST: Увеличете размера на паричните награди, когато хаквате банковата система: в Чикаго е пренесено контрабандно биометрично оръжие, предназначено за шефа на бандата Black Viceroys. Оръжието работи само за човека, който го хване за първи път в ръце. Промъкнете се в строго охраняваната сграда, откраднете пратката и първи вземете оръжието. Награди (отварят се при изпълнението на ULC мисията): Костюм в цветовете на бандата BLACK VICEROYSБиометрична пушка

  Breakthrough Pack: Подготвя се тайно събрание. Чикагският клуб преговаря за властта с корпоративните изпълнителни директори. Клубът е наел специални устройства, които блокират сигнала и пречат на подслушването. Шофирайте из града, за да откриете устройствата и да ги унищожите. Научете кои са присъстващите на срещата и покажете снимките им на света. Награди (отключват се след успешното изпълнение на ULC мисията)

  VEHICLE EXPERT PERK: вземайте безплатни превозни средства от вашия таен автомобилен снабдител и печелете намаления за определени коли.

  Развиваща се в Чикаго, където централната мрежа от компютри свързва всеки и всичко, Watch_Dogs разглежда въпроса за влиянието на технологиите върху обществото. Впуснете се в мисия по въздаване на справедливост според собствените си разбирания и използвайте града като оръжие.
  Преплетената мрежа на Чикаго е позната като Централна операционна система (ctOS) и контролира почти изцяло технологиите и информацията в града – включително и ключови данни за всеки от гражданите.
  Вие играете в ролята на Ейдън Пиърс (Aiden Pearce) – брилянтен хакер и бивш гангстер, чието криминално минало е довело до семейна трагедия. Докато търсите възмездие за тези събития, ще следите и хаквате хората около вас като манипулирате ctOS с едно кликване на мишката. Ще имате достъп до всевиждащите охранителни камери, ще теглите лична информация, за да установите местоположението на мишената си, да управлявате светофарите и градския транспорт, за да спрете врага си.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти