Watch Dogs 2 product
НазадGMWATCHDOGS2CODEGMWATCHDOGS2CODEGMWATCHDOGS2CODEGMWATCHDOGS2CODEGMWATCHDOGS2CODEGMWATCHDOGS2CODEНапред

Игра Watch Dogs 2, за PC (код)

 • Модел: Watch Dogs 2 Code
 • Марка: Ubisoft|
 • Код: GMWATCHDOGS2CODEИгра Watch Dogs 2, за PC (код)
 • Код на продукта: PL32489
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Внимание! Този продукт се предлага под формата на активационен код без физическа кутия. Може да се получи по електронна поща.


  Добре дошъл в Сан Франциско - родното място на масовите комуникации и модерните технологии.

  Ти си Мarcus Holloway, млад хакер, който работи с групировката DedSec. Предстои ти да изпълниш най - големия хак в историята - свалянето на ctOS 2.0.

  Central Operating System - Централна Операционна Система, свързваща всички с всичко, ултимативната система за следене.
  Сан Франциско - истински и дишащ! Разходи се из всяко кътче на красивия и огромен отворен свят - от индустриалния Оукланд и неговите непредсказуеми предградия, през прекрасния Марин Каунти, та до известната Силициева Долина.
  Да си хакер е начин на живот - проникни във всяко едно свързано устройство и поеми контрол над града. Управлявай масата с помощта на твоя лаптоп, възползвай се от безбройните възможности на високотехнологичните системи, за да извлечеш най - голяма полза.
  Стани хакерът, който винаги си искал да бъдеш! Невидима сянка или безмилостен убиец - ти изграждаш своя уникална тактика, благодарение на различните умения и предмети, които ще направят изживяването незабравимо!
  Помни, че не си сам в битката! Dedsec - международната хакерска организация е рамо до рамо с теб, въздигнала се срещу неправдата и корумпираните важни клечки, които се опитват да контролират живота ни.
  Играй с приятели и геймъри от цял свят! Режимът co-op multiplayer ти предоставя възможност да изпълняваш мисии със случайно срещнати играчи или с познати такива. Разбира се, ще имаш възможността да се изправиш срещу другите в режима Player vs Player.


  Виж още Ubisoft

  Технически характеристики

  Жанр:  Open World
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Задължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти