Warriors Orochi 3 Ultimate product
GCONGGWARRIORSOROCHI3ULTIPS4GCONGGWARRIORSOROCHI3ULTIPS4GCONGGWARRIORSOROCHI3ULTIPS4GCONGGWARRIORSOROCHI3ULTIPS4

Warriors Orochi 3 Ultimate, за PS4

  59.00 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Warriors Orochi 3 Ultimate прави своя дебют за новото поколение конзоли и включва съвсем нови допълнителни сюжетни нишки на персонажите, както и един куп нововъведения. Приготви се за геймплей съдържание и възможност за преиграване, достойни да задоволят всеки един Warriors фен. Очакват те много изненади като появата и на гост персонажи от поредици като Atelier, Ninja Gaiden и Soulcalibur.

  Един войн срещу армия от хиляди – Богато населени бойни полета с до 100 противника разположение на екрана, всеки от които със свой собствен изкуствен интелект правят играта още по-динамична и интересна. Warriors Orochi 3 Ultimate представя и нови въздушни атаки и комбинации, както и съвсем новата Triple Rush система. В нея играчът има възможност да сменя и играе с трима индивидуални персонажа в реално време.
  Нови и разнообразни персонажи – Легиона от войни е по-огромен от всякога със своите 145 персонажа над, които да поемеш контрол. Играта представя герои като Abe Seimei, Shennong и Tamamo, както Xu Shu от Dynasty Warriors и Rachel от Ninja Gaiden поредицата.
  Множество геймплей режими - Warriors Orochi 3 Ultimate ще ти подсигури най-различни самостоятелни и онлайн режими като Duel Mode и Card Battles.
  Cross-Play и Cross Save функционалност – Кооперативната игра и споделянето на данни и прогрес са възможни между PS4, PS3 и Vita версиите на играта.


  Виж още Игри за Конзоли Tecmo KOEI

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Hack And Slash
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+