Warhammer 40,000: Space Marine (PS3) product
НазадGCONGWARHAMMER40KSPACEPS3GCONGWARHAMMER40KSPACEPS3GCONGWARHAMMER40KSPACEPS3GCONGWARHAMMER40KSPACEPS3GCONGWARHAMMER40KSPACEPS3Напред

Warhammer 40,000: Space Marine, за PS3

  29.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  В Warhammer® 40,000: Space Marine влизате в ролята на капитан Titus – един от елитните Ultramarines, служещи на Императора. Пригответе се за спиращо дъха екшън/шуутър заглавие от трето лице, което ще ви изправи срещу едни от най-опасните врагове на Империума. Унищожете ги!


  Сражавайте се срещу бруталните орки и силите на хаоса в свят, базиран на една от най-богатите и популярни sci-fi вселени – Warhammer 40k.
  Впуснете се без страх в разгара на битката, без да мислите за укритие или възможни пътища за отстъпление. Сразете по безмилостен начин враговете на Императора.
  От разстояние или лице в лице – преминавайте с лекота от огнестрелни оръжия към унищожителни атаки в близък бой благодарение на иновативната бойна система на играта
  Почувствайте мрачното бъдеще на Warhammer 40,000 – безмилостната Warhammer вселена оживява от нова перспектива и с фантастична визия и арт.
  Продължете битката онлайн с кооперативни и компетитивни мултиплейър режими.


  Виж още Игри за Конзоли THQ

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+