Warcraft 3 Gold Edition product
GMBLIZZARDW3GOLD

Warcraft 3 Gold Edition (Reign of Chaos + Frozen Throne), за PC

 • Марка: Blizzard
 • Код: GMBLIZZARDW3GOLD
 • Модел: Warcraft 3 Gold Edition
 • Код на производител: PL27656
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Warcraft 3 Gold Edition съдържа основната игра Warcraft III: Reign of Chaos и официалното допълнение Warcraft III: The Frozen Throne.  Warcraft III: Reign of Chaos.

  Изминали са близо 15 години от края на войната между орките и хората. От известно време е установен нелек мир и от години барабаните на войната мълчат. Кралството на човеците се е разрастнало необезпокоявано след тяхната победа, а бавно победените оркски кланове са се прегрупирали под знамето на нов водач.

  Над света е паднала нова, по-мрачна сянка, която заплашва да унищожи всички живи същества. Вятърът отново понася призива на бойните барабани, когато от небесата потича огън - а светът ще трепери пред наближаващия Пламтящ легион.  Warcraft III: The Frozen Throne:

  В традицията на предишните допълнения на Blizzard, Warcraft III: The Frozen Throne носи обширна нова глава от епичната сага Warcraft. В сингъл плейър кампанията отново попадаш в разкъсвания от война Азерот. Изминали са няколко месеца, откакто Пламтящия легион е победен в битката край Маунт Хайджал, а вече има нова заплаха.

  Злият крал-лич Нер'Зул е затворен в гледчера Айскраун, дълбоко в сърцето на ледения континент Нортренд. И макар бившият оркски шаман да няма физическа форма, душата му продължава да живее, винаги търсеща начин да избяга от ледения си затвор. С продължението на сагата става ясно, че найт елфа-ренегад Илидан и деф найта Артас търсят гледчера Айскраун и мистичните сили, които крие. Докато все още не е ясно какво се търси в ледената гробница, вие ще посетите неизследвани до момента земи и ще се биеш с коварни нови врагове, за да разкриеш плановете на тези противни създания и да спасиш Азерот от силите на мрака.

  Технически характеристики

  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+

  Свързани продукти