WWE 2K15 Hulkamania Edition product
НазадGCONG2K15HULKMANIAEDONEGCONG2K15HULKMANIAEDONEGCONG2K15HULKMANIAEDONEGCONG2K15HULKMANIAEDONEGCONG2K15HULKMANIAEDONEGCONG2K15HULKMANIAEDONEGCONG2K15HULKMANIAEDONEНапред

WWE 2K15 Hulkamania Edition, Съдържа: Луксозна опаковка, Картичка с колекционерска стойност с автограф на Хълк Хоган, Винилова фигура на Хълк Хоган Funko "Hollywood", Два бонус героя Хълк Хоган, Два бонус персонажа Стинг; за XBOX ONE

  99.00 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Специалното издание WWE 2K15 Hulkamania Edition включва:  Копие от играта WWE 2K15
  Луксозна опаковка
  Картичка с колекционерска стойност с автограф на Хълк Хоган
  Винилова фигура на Хълк Хоган Funko "Hollywood"
  Два бонус героя Хълк Хоган
  Два бонус персонажа Стинг

  WWE 2K15 поставя началото на нова ера в WWE поредицата и предлага играта, която феновете търсят от години! Благодарение на новото партньорство между Visual Concepts и Yuke’s, с фокус поставен върху геймплея, визуалните и звуковите подобрения, както и върху нови игрови режими, WWE 2K15 ще ви предостави възможно най-автентичната, задълбочена и действена WWE видео игра до момента.

  Съвместна разработка: за WWE 2K15 Visual Concepts обединява сили с утвърдения разработчик Yuke’s, за да пренесе WWE видео игрите на форматите от следващо поколение.
  Подобрения в геймплея: в WWE 2K15 се наблюдава значително усъвършенстване на основния геймплей чрез ключови допълнения и подобрения, направени с идеята да издигнат поредицата на още по-високо ниво. От съвсем новата технология за улавяне на движението до усъвършенстваните анимации и голямо количество елементи, които предстои да бъдат обявени, WWE 2K15 ще ви предостави висококачествена спортна симулация.
  Супер звезди от следващо поколение: WWE 2K15 извлича предимствата на технологията за улавяне на движенията, използвана в серията NBA 2K, която се фокусира върху главата, тялото и чертите на лицето, за да създаде неповторимо ниво на автентичност на модела (само при PS4, Xbox One). В допълнение подобренията в представянето, включително на светлинните ефекти, драстично влияят върху появяването на включените супер звезди и диви на WWE, като резултатът е естествен външен вид.
  Усетете звука: WWE 2K15 още повече наподобява телевизионното шоу WWE чрез значителни промени в дълбочината и качеството на звука. Коментарите в играта са пет пъти по-разнообразни в сравнение с тези от предишните игри.
  Нови игрови режими.  Виж още Игри за Конзоли 2K Games

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Симулатор
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+