Viking Battle For Asgard product
GCONGSEGAVIKINGBATTLEASGARD

Viking : Battle For Asgard, за XBOX 360

 • Марка: SEGA
 • Код: GCONGSEGAVIKINGBATTLEASGARD
 • Модел: Viking Battle For Asgard
 • Код на производител: PL26947
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  В Асгард се води страховита битка – царството на нордическите богове. Сраженията ескалират, прехвърляйки се в света на смъртните Мидгард и сега е необходим шампион. Във Viking: Battle for Asgard само воин може да сложи край на тази война, заплашваща съдбата на Асгард и самите богове.
  Дъщерята на нордическия бог на злото Локи – богинята Хел е прогонена от небесното царство Асгард, защото оспорва правилата на върховния бог Один. Разярена от случилото се, Хел се опитва да освободи древния бог-вълк Фенрир, за когото легендите разказват, че ще предизвика Рагнарок – апокалиптичната битка, която ще унищожи Асгард и боговете. Със своята армия от възкресени викингски войни тя тръгва на поход към нищо неподозиращия свят на смъртните Мидгард.
  Дъщерята на Один – богинята на любовта и мъдростта Фрея е натоварена със задачата да възпре Хел и да защити бъдещето на човечеството. За свой шампион тя избира Скарин – велик, но непокорен млад воин, който си няма никаква идея за истинската причина да бъде избран от боговете и да бъде захвърлен насред горчивата им война.
  Като Скарин вие преживявате безпрецедентни бойни сцени, на чело на атаката в титаничния сблъсък между могъщите божества и обикновените хора. Войната се разразява на красивите пейзажи на Viking. Обширни, гъсто населени острови и разнообразни светове, в които ви очакват открития, промъкване, брутални сблъсъци, прерастващи в епични сражения, каквито не сте виждали досега в конзолна игра.
  Историята на викингски герой: Скарин от Viking: Battle for Asgard е непоколебима сила. Играчка на боговете, която се бунтува срещу егоистичния им план. Истински викингски войн.
  Богата легенда: Изпълненият с насилие и слава свят на нордическата митология оживява по изумителен начин. С Viking: Battle for Asgard вие ще напишете свои легенди, които да се разказват около лагерния огън.
  Обширни отворени околни среди: Изследвайте, разкривайте и си проправяйте път из световете на Viking: Battle for Asgard, пълни с битки, изучаване и мисии.
  Брутален боен енджин: Преживейте напрегнатите меле сражения. Разчленявайте враговете си с вихрушка от смъртоносни движения.
  Митични сили: Опитомявайте дракони и ги управлявайте докато сипят огнен дъжд над враговете ви. Използвайте магия и силата на боговете, за да спечелите войната.
  Освободете народа си: Освободете своите викингски родственици от примката на Хел. Спечелете доверието и мечовете им. Бийте се рамо до рамо с тях в епичните сражения на Viking: Battle for Asgard!

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти