Valkyria Chronicles: Remastered product
НазадGCONGVALKYRIACHRONICLESREMPS4GCONGVALKYRIACHRONICLESREMPS4GCONGVALKYRIACHRONICLESREMPS4GCONGVALKYRIACHRONICLESREMPS4GCONGVALKYRIACHRONICLESREMPS4GCONGVALKYRIACHRONICLESREMPS4GCONGVALKYRIACHRONICLESREMPS4GCONGVALKYRIACHRONICLESREMPS4Напред

Valkyria Chronicles: Remastered, за PS4

 • Марка: SEGA
 • Код: GCONGVALKYRIACHRONICLESREMPS4
 • Модел: Valkyria Chronicles: Remastered
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Сега една от най-добрите игри в жанра си прави прехода от PlayStation 3 към новата конзола на Sony - PlayStation 4. Преработена в невероятна 1080p визия във висока резолюция и 60 кадъра в секунда, Valkyria Chronicls: Remastered е нещо, което всеки почитател трябва да притежава.

  Valkyria Chronicls: Remastered е поставена на измислен континент напомнящ за Европа от 1930те – разделена на две и управлявана от Империята и Федерацията. Империята е отправила погледа си към малката неутрална държава Галия, която се намира точно по средата между двете велики империи. Играта следва историята на героя Уелкин и неговите приятели войници, от 7ми взвод на Федерацията, докато те участват в серия епични битки.

  Europa изданието на Valkyria Chronicls: Remastered включва цялото допълнително съдържание заедно с основната игра, двустранен постер в A3 размер, както и ексклузивна книжка с концептуални артове от заглавието.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти