Until Dawn product
НазадGCONGUNTILDAWNPS4GCONGUNTILDAWNPS4GCONGUNTILDAWNPS4GCONGUNTILDAWNPS4GCONGUNTILDAWNPS4Напред

Until Dawn, за PlayStation 4

 • Марка: SCEE
 • Код: GCONGUNTILDAWNPS4
 • Модел: Until Dawn
 • Код на производител: pl28456
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Until Dawn

  Ти решаваш кой ще оцелее!

  Когато осем приятели се оказват в капан на стотици километри от цивилизацията в стара планинска хижа, нещата бързо стават зловещи с прозрението, че в сенките дебне нещо. И то иска да ги нарани. В критичната ситуация, напрежението в групата нараства, а насред сблъсъка на характери и лични страхове от теб се очаква да вземаш решения, които ще променят завинаги съдбите на героите. И да напишеш своята собствена история на ужасите!
  История, която ще те сграбчи за гърлото! Развитието на сюжета в Until Dawn зависи единствено от теб и сложните избори, които трябва да направиш, поставен под напрежението на смъртната опасност, дебнеща зад всеки ъгъл! Ти решаваш кой ще оцелее и дали финалът на историята ще бъде щастлив!

  Холивудски звезди! Актьорският състав включва любимците на публиката Хейдън Пенетиер („Герои“) и Рами Малек (екранизацията по „Need for Speed“).
  Хорър от ново поколение! Изумителният енджин на хита Killzone Shadowfall ще изведе термина фотореализъм до нови висоти в тази заредена с ужас и напрежение приключенска игра!
  Преодолей страховете си! Сензора за движение на твоя DualShock 4 контролер ще следи доколко си спокоен и дали ръцете ти треперят, докато се криеш от дебнещите в сенките врагове, а PlayStation камерата ще запечатва ужасените ти реакции в ключови моменти, за да можеш да ги споделиш с приятелите си!
  Ефектът на пеперудата! Всяко от множеството решения, независимо от това дали ти изглежда важно или незначително, ще те поведе по някое от стотиците разклонения в личните истории на героите, гарантирайки ти, че всяко изиграване на Until Dawn ще бъде уникално и строго индивидуално!


  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Ужаси
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти