Under Night In-Birth Exe:Late product
НазадGCONGUNDERNIHGTINBIRTHEXEPS3GCONGUNDERNIHGTINBIRTHEXEPS3GCONGUNDERNIHGTINBIRTHEXEPS3GCONGUNDERNIHGTINBIRTHEXEPS3GCONGUNDERNIHGTINBIRTHEXEPS3GCONGUNDERNIHGTINBIRTHEXEPS3Напред

Under Night In-Birth Exe:Late, за PS3

 • Марка: NIS Europe
 • Код: GCONGUNDERNIHGTINBIRTHEXEPS3Under Night In-Birth Exe:Late, за PS3
 • Модел: Under Night In-Birth Exe:Late
 • Няма наличност
  39.98 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Запознай се с Under Night In-Birth Exe:Late, най-новата 2D бойна игра от студията експерти в жанра Aksys Games и Arc System Works (Guilty Gear, BlazBlue поредиците) и любимците на феновете, French Bread. Едно заглавие предвидено за всички типове геймъри: редовните почитатели на жанра, както и тези, които са любопитни да се запознаят с него.

  Безкрайни часове геймплей – Преминаването през Arcade режима на заглавието коства на играчите над 11 часа, а всичките други режими допълват доброто време и ще помогнат да се насладиш и научиш всеки един персонаж достатъчно добре.
  Аниме екшън визия – Вдъхновена от аниме и комикс визуалните стилове, Under Night In-Birth снабдява феновете с наистина забележително изживяване, представено чрез детайл в графиката.
  Прочут онлайн режим – Използвайки същата технология като BlazBlue, онлайн режимът на Under Night In-Birth предлага шанса на играчите да се изправят срещу опоненти от целия свят.
  16 персонажа и 14 режима – Разучи всичките 16 уникални героя и предизвикай своите умения в 14 напълно различни режима като „Time attack” и “Score attack”.
  Създадена за всички – Геймплейът в Under Night In-Birth е достатъчно предизвикателен за най-опитните играчи и същевременно е достатъчно достъпен за всички останали, благодарение на своите лесни настройки на контрол.


  Виж още Игри за Конзоли NIS Europe

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Fighting
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+

  Свързани продукти