Uncharted 3: Drake039; Deception product
GCONGUNCHARTED3DRAKESDECPS3GCONGUNCHARTED3DRAKESDECPS3GCONGUNCHARTED3DRAKESDECPS3GCONGUNCHARTED3DRAKESDECPS3

Uncharted 3: Drake's Deception, за PlayStation 3

 • Марка: SCEE
 • Код: GCONGUNCHARTED3DRAKESDECPS3
 • Модел: Uncharted 3:Drake 039; Deception
 • Код на производител: PL15135
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Uncharted 3: Drake's Deception

  Точно когато е на път да се откаже след 20-годишна кариера, търсачът на съкровища Нейтън Дрейк попада на многовековна конспирация, която го връща по следите на неговия печално известен предшественик, прочут изследовател и капер сър Франсис Дрейк.
  Но издирването на изгубено съкровище от XVI век го отвежда до още по-велико откритие – древна тайна, която го заплита в мрежа от лъжи и го запраща срещу сенчеста, нелегална организация и окултната измяна на нейния коварен и безпощаден лидер.
  Подпомаган от своя партньор и ментор Виктор Съливан, Дрейк се впуска в дръзко пътуване из Европа и в Средния изток по стъпките на прочутия Лорънс Арабски, които проследяват загадъчна диря от улики, водещи до митичен изгубен град, погребан от хилядолетия в арабската пустиня Рун’ ак-Кали – легенда, която Лоурънс нарекъл „Атлантида на пясъците”.
  Обширната и безмилостна пустош пази ужасна загадка и преди края на пътуването, съревнованието по изкопаването на съкровищата от изгубения град се превръща в отчаяна борба за оцеляване, изпитание, което ще тласне Дрейк до предела на издръжливостта му и ще го принуди да се сблъска с най-ужасните си страхове.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти