Uncharted 2: Among Thieves - Platinum product
GCONGUNCHARTED2ATPLATPS3GCONGUNCHARTED2ATPLATPS3GCONGUNCHARTED2ATPLATPS3GCONGUNCHARTED2ATPLATPS3

Uncharted 2: Among Thieves - Platinum, за PlayStation 3

  39.00 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Uncharted 2: Among Thieves - Platinum

  През 1292 г., след като прекарва близо 20 години в двора на император Кублай Кан (Kublai Khan), Марко Поло (Marco Polo) напуска Китай с 600 пасажери и екипаж на борда на 14 кораба. 18 месеца по-късно, когато Марко Поло достига желаната дестинация, е останал един кораб и са оцелели само 18 пътници. Макар, че Марко Поло подробно е описал всеки аспект от приключенията си, той никога не е разкрил какво се е случило с изгубените кораби, пасажери или съкровища на борда – дори на смъртния си одър!
  Привлечен от потенциалните богатства, които може да открие, но вдъхновен най-вече от интригата около историческата мистерия, Дрейк (Drake) започва да търси изгубената флотилия. Скоро той разбира, че Марко Поло е криел много по-голяма тайна – той е предприел тайна експедиция заради императора, за да открие митичното кралство Шамбала (познато и като Шангри-Ла) и да върне легендарния камък от Далечните светове – „изпълняващо желания бижу” от будистката митология. Камъкът е описван от Марко Поло като масивен необработен сапфир – ако наистина съществува, днес той би струвал милиарди долари.
  Откритието кара Дрейк да тръгне в нова посока - по следите на Марко Поло отпреди 700 години - през разнообразни екзотични околни среди, за да открие дали изгубения град Шамбала, за когото се говори, че лежи в сърцето на Хималаите, наистина съществува. Търсенето го изпраща срещу нов, много по-страховит противник, който преследва същия артефакт – безскрупулен, жесток полувоенен лидер с частна армия и непреклонна амбиция да се сдобие с камъка.


  Виж още Игри за Конзоли SCEE

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+