Ultimate Stealth Triple Pack, за XBOX360 product
GCONGUSTPXBOX360GCONGUSTPXBOX360GCONGUSTPXBOX360GCONGUSTPXBOX360

Ultimate Stealth Triple Pack, за XBOX360

 • Марка: Square Enix
 • Код: GCONGUSTPXBOX360
 • Модел: Ultimate Stealth Triple Pack
 • Код на производител: PL27042
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  ULTIMATE STEALTH TRIPLE PACK съдържа:

  Thief
  Изкусният крадец Garrett излиза от сенките на Града. На това опасно място, където стражата на Барона сее страх и потисничество, уменията му са единственото, на което може да разчита. Дори най-предпазливите граждани и най-добре охраняваните им притежания не са в безопасност, когато той е наблизо. С избухването на въстание в Града Garett се озовава заплетен в непрекъснато разрастващ се конфликт. Предвождани от Orion - гласът на народа, тиранизираните граждани ще направят всичко по силите си, за да си отвоюват Града от хватката на Барона. Революцията е неизбежна. Ако Garett не се намеси, улиците ще се облеят в кръв и Градът ще бъде разкъсан.

  Hitman: Absolution
  Hitman: Absolution следва историята на хладнокръвния убиец Агент 47, докато той поема най-опасната и най-лична мисия до момента. Предаден от онези, на които се е доверявал и преследван от полицията, Агент 47 се озовава в центъра на мрачна конспирация и се движи в покварен и извратен свят.
  Вмъквайки се в костюма на този легендарен убиец, ти се превръщаш в смъртоносен стрелец със способност да се слива с околната среда, да убива с голи ръце и да прави оръжия от почти всичко.

  Deus Ex: Human Revolution
  Ти си специалистът по сигурността Adam Jensen, нает да ръководи охраната на една от най-напредничавите биотехнологични компании в САЩ. Твоята работа е да съхраняваш фирмените тайни, но когато отряд от спецчастите нахлува и избива учените, които си нает да защитаваш, всичко свързано с работата ти се променя.
  Ранен тежко при атаката, нямаш друг избор, освен да бъдеш механично подобрен и скоро започваш да търсиш следи по цялото земно кълбо, без да знаеш на кого можеш да се довериш. Във времето, когато научните постижения превръщат атлети, войници и шпиони в супер усъвършенствани създания, някой усилено се стреми да насочи човешката еволюция в определена посока.

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти