Ultimate Stealth Triple Pack, за PlayStation 3 product
GCONGTHDEUSTPPS3GCONGTHDEUSTPPS3GCONGTHDEUSTPPS3GCONGTHDEUSTPPS3

Описание

ULTIMATE STEALTH TRIPLE PACK съдържа:

Thief
Изкусният крадец Garrett излиза от сенките на Града. На това опасно място, където стражата на Барона сее страх и потисничество, уменията му са единственото, на което може да разчита. Дори най-предпазливите граждани и най-добре охраняваните им притежания не са в безопасност, когато той е наблизо. С избухването на въстание в Града Garett се озовава заплетен в непрекъснато разрастващ се конфликт. Предвождани от Orion - гласът на народа, тиранизираните граждани ще направят всичко по силите си, за да си отвоюват Града от хватката на Барона. Революцията е неизбежна. Ако Garett не се намеси, улиците ще се облеят в кръв и Градът ще бъде разкъсан.


Hitman: Absolution
Hitman: Absolution следва историята на хладнокръвния убиец Агент 47, докато той поема най-опасната и най-лична мисия до момента. Предаден от онези, на които се е доверявал и преследван от полицията, Агент 47 се озовава в центъра на мрачна конспирация и се движи в покварен и извратен свят.
Вмъквайки се в костюма на този легендарен убиец, ти се превръщаш в смъртоносен стрелец със способност да се слива с околната среда, да убива с голи ръце и да прави оръжия от почти всичко.


Deus Ex: Human Revolution
Ти си специалистът по сигурността Adam Jensen, нает да ръководи охраната на една от най-напредничавите биотехнологични компании в САЩ. Твоята работа е да съхраняваш фирмените тайни, но когато отряд от спецчастите нахлува и избива учените, които си нает да защитаваш, всичко свързано с работата ти се променя.
Ранен тежко при атаката, нямаш друг избор, освен да бъдеш механично подобрен и скоро започваш да търсиш следи по цялото земно кълбо, без да знаеш на кого можеш да се довериш. Във времето, когато научните постижения превръщат атлети, войници и шпиони в супер усъвършенствани създания, някой усилено се стреми да насочи човешката еволюция в определена посока.


Виж още Игри за Конзоли Square Enix

Технически характеристики

Конзола:  PS3
Жанр:  Екшън
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: