Ultimate Action Triple Pack, за PlayStation 3 product
GCONGUATPPS3GCONGUATPPS3GCONGUATPPS3GCONGUATPPS3

Описание

ULTIMATE ACTION TRIPLE PACK съдържа:

Just cause 2
Подготви се за разтърсващ екшън с много каскади, динамика и голямо разнообразие на оръжия и превозни средства. За втори път Rico Rodrigez се завръща на остров Panau – отворен свят, в който ще ти се наложи да прекосиш джунгли, пустини и планини. Живеещите на острова са в постоянна вражда, като над всички е Baby Panay – класически злодей, който държи в страх собствените си хора.
И за капак – верният ти приятел Tom Sheldon е изчезнал с куп секретна информация и пари на Агенцията.
Ти си на ход!


Sleeping dogs
Хонг Конг- мрачен и неприветлив, терoризиран от организацията Sun On Yee Triad. Ти си полицаят Wei Shen, чиято задача е да се внедри под прикритие в нейните редици.
В играта можеш да комбинираш огнестрелни оръжия с груба сила, като имаш пълна свобода на действие. Законът и правилата в подземния свят са две различни неща, от теб зависи по кой път ще поемеш.Tomb Raider
Tomb Raider изследва напрегнатата и завладяваща история на Lara Croft и нейното преобразяване от изплашена млада жена в кален оцеляващ. Въоръжена само с първични инстинкти и изумителна издръжливост, Lara трябва да се бори, за да разкрие мрачната история на забравен остров и да избяга от желязната му хватка.


Виж още Игри за Конзоли Square Enix

Технически характеристики

Конзола:  PS3
Жанр:  Екшън
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: