Tyranny Archon Edition product
НазадGMTYRANNYARCHONEDITIONGMTYRANNYARCHONEDITIONGMTYRANNYARCHONEDITIONGMTYRANNYARCHONEDITIONGMTYRANNYARCHONEDITIONGMTYRANNYARCHONEDITIONНапред

Игра Tyranny Archon Edition, за PC

 • Модел: Tyranny Archon Edition
 • Марка: Paradox Interactive|
 • Код: GMTYRANNYARCHONEDITIONИгра Tyranny Archon Edition, за PC
 • Код на продукта: PL32031
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Tyranny те отвежда в един свят, покварен от злото, опустошен и победен. Защото е нужен някой, който да върне правосъдието, справедливостта и баланса. Нужен е герой, който да създаде закони сред останките от разрушени морални устои.

  От гениалните създатели на Pillars of Eternity - Obsidian Entertainment - Tyranny е класическо RPG, което съчетава в себе си олдскул носталгичен привкус и красива графика, възползваща се изцяло от новите технологии. Историята следва твоите решения, ти определяш пътеката, по която ще поемеш, приятелствата, които ще завържеш, враговете, които ще си създадеш и битките, в които ще се впуснеш.

  Разгърната и многопластова история, която извежда конфликта между доброто и злото на ново ниво.
  Битки в реално време с вплетена парти механика, която отговаря и на най-новите геймърски изисквания, и на олдскул предпочитанията.
  RPG, каквото не си играл досега. Наслади се на богатия избор от решения, които можеш да вземеш и различните наични, по които ще постъпиш. От теб зависи съдбата на героите и света.


  Виж още Paradox Interactive

  Технически характеристики

  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти