Turning Point: Fall of Liberty product
НазадGCONGTURNINGPOINTFOLXBOX360GCONGTURNINGPOINTFOLXBOX360GCONGTURNINGPOINTFOLXBOX360GCONGTURNINGPOINTFOLXBOX360GCONGTURNINGPOINTFOLXBOX360Напред

Turning Point: Fall of Liberty, за XBOX360

 • Марка: Codemasters
 • Код: GCONGTURNINGPOINTFOLXBOX360
 • Модел: Turning Point: Fall of Liberty
 • Код на производител: PL10688
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Turning Point: Fall of Liberty

  Fall of Liberty ще ви отведе на едно ново бойно поле от Втората световна война – това, породено от повратните събития от историята, които довеждат до нацистката инвазия в Америка през петдесетте години на 20 век. Представяйки този сценарии като реалистично създадена алтернативна история, Fall of Liberty ще ви даде експлозивен екшън в свят, в който световно известните забележителности започват да изглеждат доста различно в ръцете на нацистката окупация.
  Fall of Liberty променя действителността, изменяйки един исторически факт: през 1931 година Уинстън Чърчил е ударен от такси на 50то Авеню в Ню Йорк. В действителност той оцелява след този инцидент, но остава да ходи с бастун до края на живота си. Но какво би се случило, ако Уинстън Чърчил бе убит при този удар? Без неговия глас, който води страната му в боя, събитията от Втората световна война се променят драматично; Нахлуването в Нормандия никога не се случва и Обединеното Кралство и цяла Европа пада под властта на Нацистите през 1945 година.
  Благодарение на успешното завладяване на Европа, нацисткото разузнаване създава мощни оръжия и превозни средства, с които на 7 декември 1951 година успяват да извършат изненадваща атака срещу Америка – започваща с масирано нападение срещу Ню Йорк.
  Неподготвени, американците са зашеметени от нападението и голяма част от страната пада под нацистка окупация. Във Вашингтон, свастики се спускат от прозорците на Белия Дом и за да се покаже върховната мощ на нацистите, те започват да планират пускането на ядрена бомба над Манхатън. Везните са наклонени силно на една страна, реалността е шокираща, но за вас, играчите, тук идва времето да се включите в съпротивата и да воювате в партизанска война срещу новоокупираните територии.

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти