Trials Rising Gold Edition nintendo switch product
GCONGTRIALSRISINGGOLDEDSWITCHGCONGTRIALSRISINGGOLDEDSWITCHGCONGTRIALSRISINGGOLDEDSWITCHGCONGTRIALSRISINGGOLDEDSWITCH

Игра за конзола Trials Rising Gold Edition, за Nintendo switch

  59.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики

  Това издание съдържа:

  • Trials Rising (игра)
  • Expansion Pass (допълнение)
   • Expansion I (допълнение)
   • Expansion II (допълнение)
   • Stuntman Rider Pack (предмети)
   • Samurai Item Pack (предмети)
  • Sticker Artbook (художествен албум със стикери; 16 стр.)

   

   

  ДИШАЙ ПРАХТА. ВКУСИ ПОБЕДАТА.

  Карай из целия свят – от Айфеловата кула до Великата китайска стена. Участвай в напрегнати състезания и победи претендентите, за да се превърнеш в номер едно.

  НАЙ-ДОБРИЯТ TRIALS ДОСЕГА

  Trials Rising е най-новата част в увлекателната платформинг поредица с мотоциклети на Ubisoft. Съчетанието на класическия геймплей и бомбастичния екшън на поредицата с новите функции, повечето предизвикателства и новата графика, правят Trials Rising най-голямото и амбициозно заглавие в поредицата досега.

   

  ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА НАВСЯКЪДЕ

  Участвай в предизвикателства из целия свят по забавни и сложни трасета, разположени на няколко континента. Тръпката няма край, независимо дали търсиш идеалната линия по димяща калдера в дебрите на Йелоустоун, правиш тройни салта по Айфеловата кула или прелиташ над дълбоки бездни из Еверест със снежни бури по петите си.

   

  ЗАПОЧНИ СКРОМНО, МЕЧТАЙ ЛУДО

  От местни състезания в задни дворчета до най-големите стадиони на световната сцена. Състезавай се срещу други играчи под формата на визуализирани „призраци“ или в реално време чрез локалния и онлайн мултиплейър. Ще започнеш скромно, но с времето ще развиеш уменията си, ще станеш по-известен и ще се издигнеш в ранговете, като побеждаваш конкуренцията. Спонсори като Fox Racing Gear, KTM и RedLynx винаги търсят свеж талант и са готови да предложат договори, обвързани със специални предизвикателства.

   

  ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА

  Играчите имат свободата да персонализират и споделят всеки костюм или украса за мотор, която пожелаят, а крайният резултат е едно море от възможности. Освен едитора за костюми и украси за мотори, прочутият инструмент за създаване на трасета, Trials Track Editor, се завръща по-голям от всякога.

   

  ЕЗДА НА ДВОЙКИ – КОГАТО ДВАМА СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ЕДНО

  Trials Rising добавя нов, вълнуващ мултиплейър режим, наречен Tandem Bike. Двамата ездача, всеки от които допринася за 50% от газта и баланса, се возят заедно на един мотор. Приготви се за неочакваното и за голяма веселба.
  Виж още Игри за Конзоли Ubisoft

  Технически характеристики

  Конзола:  Switch
  Жанр:  Racing
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+