Tour De France 2016 product
НазадGCONGTOURDEFRANCEPS4GCONGTOURDEFRANCEPS4GCONGTOURDEFRANCEPS4GCONGTOURDEFRANCEPS4GCONGTOURDEFRANCEPS4GCONGTOURDEFRANCEPS4Напред

Tour De France 2016, за PS4

  99.00 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  В Tour de France 2016 за PlayStation 4 и Xbox One ти се поставяш в ролята на професионален колоездач, който взима участие в "Grande Boucle". Потопи се в едно несравнимо предизвикателство на професионалния спорт и изживей целия адреналин и динамика заедно с най-великите шампиони в спорта.

  Избери един от официалните отбори, участващи в състезанието и се приготви за един незабравим Tour de France 2016, изпълнен с най-различни предизвикателства: от "grand depart" до "foot of Mont Saint-Michel", борейки се по пътищата на Пиренеите, между Франция и Испания. Изправи се пред спиращите дъха митични трасета на Mont Ventoux и Mont Blanc масивите, за да се изправиш пред финала на Champs Elysees.

  Готов ли си за самостоятелна кампания или мултиплейър състезания на една конзола и споделен екран, сменяй своите колоездачи по всяко време, за да се впишеш по правилния начин в надпреварата: всичко е възможно в Tour de France 2016!


  Виж още Игри за Конзоли Focus Home Interactive

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Спорт
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+