Toukiden Kiwami product
НазадGCONGTOUKIDENKIWAMIPS4GCONGTOUKIDENKIWAMIPS4GCONGTOUKIDENKIWAMIPS4GCONGTOUKIDENKIWAMIPS4GCONGTOUKIDENKIWAMIPS4Напред

Toukiden Kiwami, за PS4

 • Марка: Tecmo KOEI
 • Код: GCONGTOUKIDENKIWAMIPS4
 • Модел: Toukiden Kiwami
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Развиваща се в сюжетна линия вдъхновена от няколко исторически периода в Япония, Toukiden: Kiwami продължава историята разказваща за оцеляването на човечеството. Приготви се за PlayStation 4 дебюта на Kiwami, която ще започне представянето на събитията от самото начало, позволявайки на новите играчи да се запознаят с обширния населяван от демони свят. В допълнение към интересния и динамичен сюжет, Toukiden: Kiwami увеличава почти двойно съдържанието познато от оригиналната игра, Age of Demons, позволявайки на феновете на поредицата да продължат директно от там където са стигнали и да преведат своя герой към нови и вълнуващи приключения.

  С впечатляваща визия подобно на своя предшественик, Kiwami подсилва усещането за разнообразие благодарение на обновения режим за създаване на персонажи, както и на огромния арсенал от оръжия и техники. Очакват те над 300 допълнителни готови героя, които се базират както на измислени, така и на реални Японски персонажи, които да се включат към твоята армия и да ти помогнат в тежката борба срещу демоните.

  Toukiden: Kiwami ще ти предложи и мултиплейър режим. Приготви се да се изправиш пред най-коравите Oni демони, като част от група. Както и в предишната игра от поредицата ще имаш възможността да избираш измежду редица от NPC персонажи, които да се присъединят към теб или опцията за кооперативен режим с истински играчи, с които заедно да пометете злото и да се справите с демоните.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+

  Свързани продукти