Total War: Warhammer product
НазадGMTOTALWARWARHAMMERPCGMTOTALWARWARHAMMERPCGMTOTALWARWARHAMMERPCGMTOTALWARWARHAMMERPCGMTOTALWARWARHAMMERPCGMTOTALWARWARHAMMERPCНапред

Игра Total War: Warhammer, за PC

  79.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Ерата на безкрайните завоевания, хиляди войни участващи в титанични сблъсъци, докато цели раси воюват една срещу друга, всяка водена от страховит герой, търсещ господство над света.

  Всички под твоето управление!

  Доблестният Karl Franz е повел хората от Империята, стремейки се да обедини разединените графове под знамето на силата и изправяйки се заедно с тях пред своите общи врагове.
  Жадни за порочната бруталност на битките, Greenskins се присъединяват към племето на Grimgor Ironhide: Орки и Гоблини, обединени в жаждата си за кръвопролитие.
  Върховният крал Thorgrim нарежда на джуджетата в планинските крепости за да се изправят срещу несправедливостта нанесена им през хилядолетията.
  Мотивите на Вампирските графове от Mannfred von Carstein са забулени в убийствена тайна, а войските им се надигат от гниещите редци на мъртвите.
  Докато Старият свят бива разкъсван от предателства, войни и неизмерима сила, предстои по-голяма заплаха, която идва с ледените ветрове от севера. Тъканта на реалността започва да се протрива и разкъсва...
  Очаква те уникална комбинация от битки в реално време и пристрастяваща походова кампания, изпълнена с държавничество, политика и изграждане на империя, Total War: Warhammer ще ти предостави стотици часове невероятен геймплей. Освен всичко това заглавие ще бъде комбинирано с още две самостоятелни игри, които да добавят допълнително съдържание, което да ти предостави най-голямото и дълбоко Total War изживяване досега. Приготви се за епична трилогия заглавия, които ще предефинират фентъзи стратегическия жанр.

  Това е началото на една нова ера. Total War: Warhammer ще съживи един легендарен свят на герои, чудовища, летящи създания, бурии от магическа сила и орди от кошмарни бойци.

  Правилата са променени: единствената константа... е войната.

  За момента не са обявени официалните системни изисквания на играта. При промяна, те ще бъдат отразени.


  Виж още Игри за PC SEGA

  Технически характеристики

  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+