Total War: ROME II - Spartan Edition PC product
НазадGMTOTALWARROMEIISPARTANEDITIONGMTOTALWARROMEIISPARTANEDITIONGMTOTALWARROMEIISPARTANEDITIONGMTOTALWARROMEIISPARTANEDITIONGMTOTALWARROMEIISPARTANEDITIONGMTOTALWARROMEIISPARTANEDITIONНапред

Описание

Това издание включва:

Total War: ROME II (игра)
Imperator Augustus Campaign Pack (кампания)
Wrath of Sparta Campaign Pack (кампания)
Greek States Culture Pack (допълнение)
Daughters of Mars Unit Pack (допълнителни единици)


Станете водещата световна суперсила и командвайте най-невероятната и всеобхватна военна машина на Древния свят. Доминирайте над враговете на вашата империя във военен, политически и икономически аспект. Възходът ви ще ви донесе адмирациите на последователите ви, но ще бъде притегателна сила за алчност и завист, дори от страна на най-близките ви съюзници. Дали предателството ще ви покоси или вие първи ще изоставите старите си приятели? Колко сте готови да жертвате, за да постигнете своите виждания за Рим? Ще се биете ли, за да спасите републиката или ще кроите планове да управлявате самостоятелно като диктатор, като император?

Създателите на култовата поредица Total War постигат нови висоти по отношение на качеството и дълбочината на стратегическите игри, смесвайки отново походов и геймплей в реално време.
Походова кампания с епични мащаби, в която можете да планирате завоюването на познатия ви свят така, както вие смятате за правилно.
Почувствайте гръмовния сблъсък на битката, докато римската бойна машина ви отвежда на бойното поле в реално време. Десетки хиляди мъже се сблъскват едновременно в сражение, което можете да контролирате директно.
Нов графичен енджин: вижте екзотични градове и колосални армии, пресъздадени невероятно детайлно. Новите камери ви позволяват да наблюдавате битката от всякаква перспектива.
Напълно оптимизирана игра, както за настолен компютър, така и за лаптоп. Станете свидетели на невероятните мащаби на Total War: Rome II, независимо от спецификациите на машината ви.


Виж още Игри за PC SEGA

Технически характеристики

Жанр:  Стратегия
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+

Свързани продукти и тагове: