Total War: Attila product
GMTOTALWAPBPCGMTOTALWAPBPCGMTOTALWAPBPCGMTOTALWAPBPC

Игра Total War: Attila, за PC

  69.00 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Total War: Attila


  Сред глада, болестите и нищетата на войната, нова сила се надига от степите на Изтока. Следван от един милион конници, най- могъщият владетел и пълководец е отправил взор към Рим.
  Годината е 359 след Христа – смутни времена с апокалиптични сътресения в самата зора на Тъмните векове. Спечелилата много награди поредица Total War този път ще постави на изпитание умението ти да оцеляваш. Ще успееш ли да изкорениш потисничеството от света и да създаде свое варварско или Източно кралство? Или ще се припознаеш като част от последните останали от Римската Империя и ще се изправиш смело срещу надигащата се буря.

  Апокалиптична механика на унищожението - използвай разрушителната сила на огъня, за да изтриеш градовете на ужасените защитници изцяло от картата и кампанията, благодарение на новата Raze механика.
  Ако играеш със Западната Римска Империя, започваш с обширни територии, разкъсвани от политически интриги и заплашвани от врагове от всички посоки. Превъзходството ти, обаче, бързо ще се превърне в борба за оцеляване.
  Подобрени игрови механики и висок изкуствен интелект. Също така са въведени обновления в политиката, фамилното дърво, гражданското управление и технологичния прогрес.
  Чрез акцентиране на спецефични технологии, оръжия и въоръжение, информация за религия, култура и социални катаклизми, играта ще ти поднесе един автентичен преразказ на тази зловеща глава от световната история.

  Системни изисквания:
  Минимални системни изисквания:
  o Операционна система: Windows Vista*
  o Процесор: Intel Core 2 Duo 3 GHz
  o Памет: 3 GB RAM
  o Видео карта: 512 MB NVIDIA GeForce 8800 GT / AMD Radeon HD 2900 XT или Intel HD 4000
  o DirectX: Версия 10
  o Твърд диск: 35 GB свободно пространство
  o Забележка: Вградените видео карти за настолен компютър изискват 64 битов Windows (64 bit) например - сериите Intel HD. Видео карти, които не се поддържат за Mac: NVIDIA GeForce 9 серии, GeForce 300 серии, GeForce Quatro серии ; AMD Radeon HD 4000 серии, Radeon HD 2000 серии.


  Виж още Игри за PC SEGA

  Технически характеристики

  Жанр:  Стратегия
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+