Total War: ATTILA: Tyrants and Kings product
НазадGMATTILATYRANTSANDKINGSPCGMATTILATYRANTSANDKINGSPCGMATTILATYRANTSANDKINGSPCGMATTILATYRANTSANDKINGSPCGMATTILATYRANTSANDKINGSPCНапред

Описание

Това издание включва:

Total War: ATTILA (игра)
Viking Forefathers Culture Pack (допълнение)
Age of Charlemagne Campaign Pack (допълнение)


Сред глада, болестите и нищетата на войната, нова сила се надига от степите на Изтока. Следван от един милион конници, най- могъщият владетел и пълководец е отправил взор към Рим. Годината е 359 след Христа – смутни времена с апокалиптични сътресения в самата зора на Тъмните векове. Спечелилата много награди поредица Total War този път ще постави на изпитание умението ти да оцеляваш. Ще успееш ли да изкорениш потисничеството от света и да създаде свое варварско или Източно кралство? Или ще се припознаеш като част от последните останали от Римската Империя и ще се изправиш смело срещу надигащата се буря.

Апокалиптична механика на унищожението - използвай разрушителната сила на огъня, за да изтриеш градовете на ужасените защитници изцяло от картата и кампанията, благодарение на новата Raze механика.
Ако играеш със Западната Римска Империя, започваш с обширни територии, разкъсвани от политически интриги и заплашвани от врагове от всички посоки. Превъзходството ти, обаче, бързо ще се превърне в борба за оцеляване.
Подобрени игрови механики и висок изкуствен интелект. Също така са въведени обновления в политиката, фамилното дърво, гражданското управление и технологичния прогрес.
Чрез акцентиране на спецефични технологии, оръжия и въоръжение, информация за религия, култура и социални катаклизми, играта ще ти поднесе един автентичен преразказ на тази зловеща глава от световната история.


Виж още Игри за PC SEGA

Технически характеристики

Жанр:  Стратегия
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+

Свързани продукти и тагове: