Torment: Tides of Numenera Day 1 Edition product
НазадGMTIDESOFNUMENERAD1EGMTIDESOFNUMENERAD1EGMTIDESOFNUMENERAD1EGMTIDESOFNUMENERAD1EGMTIDESOFNUMENERAD1EНапред

Описание

Torment: Tides of Numenera Day 1 Edition включва:

Играта Torment: Tides of Numenera
Оригинален саундтрак.
Карта на света.
Следното допълнтелно дигитално съдържание:
Torment: Tides of Numenera пътеводител.
Mindforged Synthsteel Plating.
Твоята история започва, падайки от орбитата - ново съзнание в тяло на същество, мамило Смъртта в продължение на векове. Ако оцелееш, то ще е само, за да се опиташ да преминеш през Деветия Свят и да се увериш колко трудна задача е това... и смъртоносна.
Заобиколен си от странна компания, чийто мотиви са неизвестни - дали биха ти помогнали или по - скоро наранили?! При всички положения, ще трябва да избягаш от древното същество, наречено Sorrow, и да дадеш отговор на въпроса - колко струва човешкият живот?

Torment: Tides of Numenera е тематичният наследник на Planescape: Torment - едно от най - обичанието RPG-та, признато от критиците.
Дълбока, многопластова история, която се развива в атмосферичен свят, замесен от парченца Sci-fi и фентъзи, мрачна обреченост и много разклонения, по които да поемеш.
Деветият Свят - мястото, което съчетава оригинален сетинг и невероятни визуални ефекти, за да те потопи напълно в едно ново тактическо приключение.
Всяко решение е от значение. Твоят избор определя пътя, по който ще поемеш. Премисляй всяка крачка и внимателно избирай къде стъпваш. Защото моралните устои в Деветия Свят не се изчерпват само с "правилно" и "грешно". От теб зависи съдбата на хората, и техните взаимоотношения.
Системата "Crisis" - нововъведение в геймплея на битките, което ги различава от поредното унищожение на врага. Съчетанието от пъзели, социална интеракция, прокрадване, тактически решения - ще разнообрази не само играта ти, но и ще подложи геймърските ти умения на изпитание.


Виж още Игри за PC inXile Entertainment

Технически характеристики

Жанр:  RPG
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+

Свързани продукти и тагове: