Tomb Raider DE product
НазадGCONGSQUARETOMBDEXBOXONEGCONGSQUARETOMBDEXBOXONEGCONGSQUARETOMBDEXBOXONEGCONGSQUARETOMBDEXBOXONEGCONGSQUARETOMBDEXBOXONEGCONGSQUARETOMBDEXBOXONEGCONGSQUARETOMBDEXBOXONEНапред

Описание

Кинематографското екшън-приключение, принудило Лара Крофт (Lara Croft) да израсне от неопитна млада жена в закален оцеляващ е изцяло преработено за Xbox One и PS4. Оставете се на чара на Лара, пресъздадена с педантично внимание към детайла и се потопете в изключително реалистичния свят на играта. За да преживее първото си приключение и да разкрие смъртоносната тайна на острова, Лара трябва да устои в напрегнатите битки, да персонализира оръжията и екипировката си и да преодолее враждебните околни среди. Definitive Edition на култовата екшън адвенчър игра съдържа дигитални версии на комикса "Dark Horse", мини-артбуука на Brady games и всички пакети с допълнително съдържание за изтегляне.

Съвсем нов модел на Лара, създаден специално с идеята да извлече предимствата от мощта на конзолите от следващо поколение.
TRESS FX технология, която представя реалистична симулация на косата на героите, като всяко косъмче е физически активно.
Внесени са подобрения на персонажите, както и на разрушимите околни среди, за да бъдат добавени дълбочина и реализъм.
Всички текстури са преработени с 4 пъти увеличена резолюция.
Естетсвеният геймплей при 1080p ви дава невероятно точни визуализации.
Всички текстури са преработени с 4 пъти увеличена резолюция.Виж още Игри за Конзоли Square Enix

Технически характеристики

Конзола:  XBOXONE
Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+

Свързани продукти и тагове: