Tokyo Twilight Ghost Hunters product
НазадGCONGTOKYOTWILLIGHTGHOSTPSVITAGCONGTOKYOTWILLIGHTGHOSTPSVITAGCONGTOKYOTWILLIGHTGHOSTPSVITAGCONGTOKYOTWILLIGHTGHOSTPSVITAGCONGTOKYOTWILLIGHTGHOSTPSVITAGCONGTOKYOTWILLIGHTGHOSTPSVITAНапред

Tokyo Twilight Ghost Hunters, за PSVita

  99.00 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Създателите на Deadly Premonition и композиторът Nobuo Uematsu представят Tokyo Twilight Ghost Hunters, съвсем нова визуална новела, която ще ти предложи уникална бойна система и интригуваща история за живота, смъртта и състоянието между тях. Ти започваш своето приключение като нов ученик в Kurenai академията в Shinjuku. На своя първи ден в училище, бързо ще се натъкнеш на нещо наистина свръхестествено, което ще те пренесе в света на ловенето на духове. Ти трябва да се изправиш лице в лице с привиденията и ще трябва да размиеш границата между живота и смъртта.

  Модерна заинтригуваща история за духове – Визуалната новела включва дълбока и заинтригуваща история в духа на Япоснките истории за призраци. Подготви се за множество разклонения на сюжета и определи какъв ще бъде краят.
  Уникална система за емоции – Интерацията с останалите персонажи, минава отвъд това да имаш само няколко избора в диалога и ти предлага уникална система за емоции, която чрез специално колело ти позволява да комбинираш определена емоция с едно от петте сетива.
  Великолепна анимационна визия – Разговорите в играта са далеч от статичната смяна на прости картинки, а вместо това предлагат плавна и красива визия при всяка интеракция на персонажите.
  Стратегическо-ролева вдъхновена бойна система – Отличаващата се бойна система ще ти позволи да се изправиш пред невиждани до момента призраци, да поставяш капани и маркери на картата преди всяка битка. Докато си в схватка, ще може да се придвижваш по картата в перспектива от първо лице, което в комбинация със стратегическите ти решения определя заглавието като едно невиждано до момента изживяване в жанра.


  Виж още Игри за Конзоли NIS Europe

  Технически характеристики

  Конзола:  PSVITA
  Жанр:  Пъзел
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+