Titanfall product
НазадGMTITANFALLPCGMTITANFALLPCGMTITANFALLPCGMTITANFALLPCGMTITANFALLPCНапред

Описание

Titanfall!

Творение на едни от създателите и част от ключовите разработчици на поредицата Call of Duty, Titanfall е сред най-очакваните игри на 2014 година. Визионерите от Respawn са почерпили вдъхновение от доказания си опит във фърст пърсън екшън игрите и стъпват на тази основа, за да използват нов подход в дизайна на играта и да създадат изцяло нова вселена с Titanfall.

Представяме ви преживяване, което комбинира напрегнатото действие в мултиплейър с драматични моменти, характерни повече за света на киното. Titanfall е мултиплейър заглавие от следващо поколение, което заличава границата между традиционния шуутър и сингъл плейър кампанията. Представи си: Бъдещето. Ти се озоваваш насред епична престрелка. В разгара на боя поглеждаш нагоре. От небето се спуска огромно въоръжено чудовище и очаква своя пилот: теб! Това е Titanfall.

В този фъст пърсън шуутър вече не става въпрос за битка в стил "войник срещу войник". Титаните са изключително мощни и тежко въоръжени, но работата в екип и добре обмислената стратегия на Пилотите може да ги срази. Пилот или Титан... как ще доминирате в Titanfall?

Минимални системни изисквания:

CPU: AMD Athlon X2 2.8 GHz or Intel Core 2 Duo 2.4 GHz
RAM: 4 GB
OS: 64-bit Windows 7, 8, 8.1
Video Card: 512MB VRAM, Radeon HD 4770 or GeForce 8800GT
Sound Card: Yes


Виж още Игри за PC EA Games

Технически характеристики

Жанр:  Шутър
Тип:  Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Задължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: