Time Carnage product
НазадGCONGTIMECARNAGEVRPS4GCONGTIMECARNAGEVRPS4GCONGTIMECARNAGEVRPS4GCONGTIMECARNAGEVRPS4GCONGTIMECARNAGEVRPS4GCONGTIMECARNAGEVRPS4GCONGTIMECARNAGEVRPS4Напред

Time Carnage VR, за PS4

 • Марка: Други
 • Код: GCONGTIMECARNAGEVRPS4Time Carnage VR, за PS4
 • Модел: Time Carnage VR
 • Налично във външен склад
  39.55 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Time Carnage VR


  Играта изисква хедсет за виртуална реалност PlayStation VR, PlayStation Camera и два контролера PlayStation Move, които се продават отделно и са съвместими единствено с PlayStation 4.


  Time Carnage е неудържим сървайвъл шутър във виртуална реалност. Пътувай във времето и сей хаос из светове гъмжащи с динозаври, чудовища, роботи и зомбита. Попълвай и подобрявай арсенала си, за да оцелееш яростната атака.

  Подбери оръжията си мъдри, тъй като ще трябва да превключваш между тях маниакално на момента в 16-частовата кампания или аркадния режим на игра, пълни с ъпгрейди, предизвикателства и тайни предмети. Потопи се в постапокалиптичен свят, праисторическа джунгла, заледена пустош и футуристичен метрополис.

  Избери от селекция оръжия за всяка зона, които да паснат на стила ти на игра. Бойната система е базирана около презареждането в точния момент, а оръжията са над 25 и могат да се комбинират: по едно във всяка ръка. Стреляй, покори, превключи, повтори!


  Виж още Игри за Конзоли Други

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Симулатор
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти и тагове: