Time Carnage product
НазадGCONGTIMECARNAGEVRPS4GCONGTIMECARNAGEVRPS4GCONGTIMECARNAGEVRPS4GCONGTIMECARNAGEVRPS4GCONGTIMECARNAGEVRPS4GCONGTIMECARNAGEVRPS4GCONGTIMECARNAGEVRPS4Напред

Описание

Time Carnage VR


Играта изисква хедсет за виртуална реалност PlayStation VR, PlayStation Camera и два контролера PlayStation Move, които се продават отделно и са съвместими единствено с PlayStation 4.


Time Carnage е неудържим сървайвъл шутър във виртуална реалност. Пътувай във времето и сей хаос из светове гъмжащи с динозаври, чудовища, роботи и зомбита. Попълвай и подобрявай арсенала си, за да оцелееш яростната атака.

Подбери оръжията си мъдри, тъй като ще трябва да превключваш между тях маниакално на момента в 16-частовата кампания или аркадния режим на игра, пълни с ъпгрейди, предизвикателства и тайни предмети. Потопи се в постапокалиптичен свят, праисторическа джунгла, заледена пустош и футуристичен метрополис.

Избери от селекция оръжия за всяка зона, които да паснат на стила ти на игра. Бойната система е базирана около презареждането в точния момент, а оръжията са над 25 и могат да се комбинират: по едно във всяка ръка. Стреляй, покори, превключи, повтори!


Виж още Игри за Конзоли Други

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Симулатор
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  16+

Свързани продукти и тагове: