Thief - Limited Edition Metal Case product
НазадGCONGTHIEFLIMITEDEDITIOBMCBOX3GCONGTHIEFLIMITEDEDITIOBMCBOX3GCONGTHIEFLIMITEDEDITIOBMCBOX3GCONGTHIEFLIMITEDEDITIOBMCBOX3GCONGTHIEFLIMITEDEDITIOBMCBOX3GCONGTHIEFLIMITEDEDITIOBMCBOX3GCONGTHIEFLIMITEDEDITIOBMCBOX3Напред

Thief - Limited Edition Metal Case, за Xbox 360

 • Марка: Square Enix
 • Код: GCONGTHIEFLIMITEDEDITIOBMCBOX3
 • Модел: Thief - Limited Edition MC
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  В изданието на играта е включена допълнителната бонус мисия - “The Bank Heist”.

  Крадецът Garrett излиза от сенките! Той се озовава в град познат като „The City“, който е застигнат от чума и управляван от тиранина „The Baron“. В надигащата се вълна на страх и потисничество, крадецът може да разчита само на своите умения. Garrett има една единствена цел – кражбата на всичко стойностно. Дори и най-предпазливите гражданите и техните най-добре пазените вещи не са в безопасност!

  По време на надигащото се въстание, Garrett се озовава в средата на нарастващ конфликт между жителите на града и неговите управници. Водени от Orion – гласът на народа, тиранизираните граждани ще трябва да направят всичко възможно за да си върнат „The City“ от властта на „The Baron“. Революцията е неизбежна. Ако Garrett не се включи, улиците ще се напоят с кръв и градът ще бъде разкъсан.

  Влез в ролята на Garrett – Мрачен и самотен крадец с ненадминат набор от умения. Най-предизвикателните обири, най-недостъпната плячка, най-добре пазените тайни – нищо не е извън твоя обсег.
  Градът е твой – Изследвай болния и смутен град, от най-сенчестите улички до високите му покриви. Промъквай се в къщите на богаташите, проникни в най-охраняваните имения и се скрий във всеки тъмен ъгъл.
  Избери своя подход – Използвай арсенала на Garrett и да обезвредиш своите противници или използвай своето фокус умение, за да манипулираш околната и да ги надхитриш. Какъв крадец ще бъдеш, зависи само от теб!

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  Stealth
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти