The Wonderful 101 product
НазадGCONGTHEWONDERFUL101GCONGTHEWONDERFUL101GCONGTHEWONDERFUL101GCONGTHEWONDERFUL101GCONGTHEWONDERFUL101GCONGTHEWONDERFUL101Напред

The Wonderful 101, за Wii U

  69.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Platinum Games - създателите на игри като Bayonetta, Mad World и Vanquish, си партнират с Nintendo в нов и напълно различен проект, комбиниращ креативността на двете компании и предлагащ на малките герои по цял свят уникално Wii U преживяване.

  Земята е атакувата от извънземни нашественици. Срещу тях се изправя група от чудати, но мощни герои с фантастични сили, но дори те не са достатъчни, за да се противопоставят на мощта на извънземните. Не и когато са разделени. Когато работят в екип всеки от героите може да използва уменията си и да се трансформира в различни оръжия и предмети като гигантски юмрук, щит или дори мост!

  Играчите ще се изправят пред различни предизвикателства в множество сценарии. Спасяването на безпомощни жители понякога ще ги възнаграждава с отритието на нов герои с различни сили, които да се присъедини към екипа. Колкото повече герои - толкова повече възможности за трансформации и използването им срещу врага. В допълнение към битките играчите ще могат да използват екрана на WiiU геймпада, за да изследват скрити от зрението им на телевизора зони и да решават различни пъзели и загадки.Bonzai Man, Vending Machine Man, Toilet Bowl и всички техни бъдещи приятели и съюзници те очакват за чудата и незабравима битка - само на Wii U.


  Виж още Игри за Конзоли Nintendo

  Технически характеристики

  Конзола:  WII U
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+