The Witcher 3: Wild Hunt Game Of The Year Edition product
НазадGMTHEWITHER3GOTYPCGMTHEWITHER3GOTYPCGMTHEWITHER3GOTYPCGMTHEWITHER3GOTYPCGMTHEWITHER3GOTYPCНапред

The Witcher 3: Wild Hunt Game Of The Year Edition, за PC

 • Марка: CD Project Red
 • Код: GMTHEWITHER3GOTYPC
 • Модел: The Witcher 3 GOTY
 • Код на производител: PL30785
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  ЗАБЕЛЕЖКА: Този продукт ще бъде в продажба от 30-08-2016.


  The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition включва:

  Играта The Witcher 3: Wild Hunt
  Официалното допълнение The Witcher 3: Wild Hunt Hearts of Stone
  Официалното допълнение The Witcher 3: Wild Hunt Blood & Wine
  16 пакета допълнително дигитално съдържание (DLC), включващо всички графични подобрения, нови режими, странични куестове, нови локации и т.н.
  Нови GWENT карти.
  The Witcher 3: Wild Hunt

  Светът тъне в хаос. Въздухът е изпълнен с гъстия дим от изгорени поселища, натежал от острата миризма на тлееща плът. Безмилостният император на Нилфгард е нанесъл поредния удар срещу злочестите Северните кралства. Могъщите владетели от миналото, които преди години се опитваха да използват вещера Гералт за своите машинации, вече не са сред живите. В тези размирни времена, никой не може да каже какво крие бъдещето, кой ще донесе мир и кой – още повече нещастия. Именно в тези времена обаче ще се надигне една сила, по-древна и смъртоносно от всичко, което светът някога е познавал. Увлечените в незначителните си конфликти хора, така и не могат да разберат, че техните войни, колкото и кървави и разрушителни да изглеждат, са като детска игра, сравнение с Дивия лов - демоничните ездачи, които отново препускат през обагрените в червено от огньовете небеса. Тези ездачи, способни да сложат край на света такъв, какъвто го познаваме обаче, този път имат конкретна цел – те търсят само един човек. И по-точно единственият човек, когото студеният и лишен от емоции Гералт някога е допускал в сърцето си.

  Дългоочакваната трета игра от The Witcher серията, която би следвало да положи финалната точка в сагата, започнала с романите на Анджей Сапковски и продължена по брилянтен начин от CD Project.
  Уникална комбинация от отворен свят, адреналинови схватки и нелинейна история, в която всеки твой избор има своите последствия.
  Динамичен свят, пълен с интелигентни обитатели, промяна на деня и нощта, невиждани метеорологични ефекти и неочаквани геймплейни механики, превръщащи го в едно от най-живите, истински и достоверни виртуални места, на които си попадал някога.
  Бойна система, комбинираща традиционни тактически RPG елементи с бързина и прецизност, подлагаща на еднакво сериозно предизвикателство интелекта и рефлексите ти.
  Във времена, когато всички издатели се опитват да ти продадат допълнително съдържание, авторите на The Witcher 3: Wild Hunt искат да подарят на всеки, закупил си играта, 16 (!) безплатни DLC-та, налични за всички платформи.
  The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone

  Hearts of Stone e първият официален експанжън на играта The Witcher 3: Wild Hunt – призната за едно от най- добрите RPG на всички времена.

  Професионалният убиец на чудовища е нает да се справи с безпощаден бандит, който притежава силата на безсмъртието.

  Влез отново в ролята на Geralt от Rivia, специалист в изтребването на чудовища, който този път е нает, за да се справи с безпощадният бандитски предводител - Olgierd von Everec, който разполага с най - силното оръжие – безсмъртието. Допълнението към играта “The Witcher 3: Wild Hunt” - Hearts of Stone ще ти поднесе над 10 часа нови приключения, включващи непознати персонажи, силни чудовища, щипка неподправена романтика и изцяло нова история, която да напишеш в твой стил.

  Някои се раждат чудовища, други се превръщат в такива!

  Преведи Geralt през новите трудности, развивай го, за да се сдобиеш с още по - добра екипировка.
  Разнообразни нови оръжия и омагьосани артефакти, с които да победиш враговете.
  Различни противници, всеки от които е уникално предизвикателство.
  Разпусни, наслаждавайки се на новите Gwent карти или, ако предпочиташ, се впусни в ново романтично приключение
  Изправи се срещу безсмъртен противник. Изпълни три непосилни задачи, за да надвиеш Olgierd.
  Напиши твоята част от историята на вещера.
  The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine

  Blood and Wine e вторият официален експанжън на играта The Witcher 3: Wild Hunt – призната за едно от най - добрите RPG на всички времена.

  Древни, кървави загадки...или древни, кръвождани чудовища... все неща, срещу които Geralt ще се изправи, решен да ги разнищи, или унищожи, или и двете. Влез отново в ролята на Geralt от Rivia, специалист в изтребването на чудовища, майстор в заплитането на любовни връзки (но не и в тяхното разплитане) и винаги главен любимец, озовал се в центъра на хаоса.

  Преведи Geralt през новите трудности, развивай го, за да се сдобиеш с още по - добра екипировка, умения и знаци.
  Разнообразни нови оръжия и омагьосани артефакти, с които да победиш враговете.
  Различни противници, всеки от които е уникално предизвикателство.
  Разпусни, наслаждавайки се на новите Gwent карти или, ако предпочиташ, се впусни в ново романтично приключение.
  Цяла нова месност - Toussaint - обещаваща 20 часа игрово време.

  Технически характеристики

  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти