The Witcher 2: Assassins of Kings EE product
НазадGCONGTHEWITCHER2ASSASOMSEEGCONGTHEWITCHER2ASSASOMSEEGCONGTHEWITCHER2ASSASOMSEEGCONGTHEWITCHER2ASSASOMSEEGCONGTHEWITCHER2ASSASOMSEEНапред

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition, за Xbox 360

 • Марка: Namco Bandai
 • Код: GCONGTHEWITCHER2ASSASOMSEE
 • Модел: The Witcher 2: Assassins of Kings EE
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Втората част на RPG сагата The Witcher за GeraltofRivia предлага на пълнолетните играчи провокативна и дълбока, нелинейна история. В допълнение към епичния сюжет, новия графичен енджин и подобрената бойна система, комбинираща тактически елементи с динамичен екшън, играта ще те потопи изцяло в най-достоверния свят, създаван в RPG жанра.

  Ти поемаш ролята на Гералт – професионален убиец на чудовища, който продължава да бъде в центъра на политическите събития във втората част от сагата. Той поема мисия по разкриването на група убийци, отговорни за смъртта на монарси в различни северни кралства, за да открие връзката им с вещерите и мотивите за техните действия. Разследването ще го отведе нагоре по течението на река Понтар, на размирната граница между Темерия, Каедвен и Аедрин, където ще попадне в конфликт между най-могъщите сили на този свят. The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition добавя разнообразни екстри към хитовата игра.

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти