The Walking Dead - GOTY product
НазадGCONGTHEWALKINGDEADGOTYPS4GCONGTHEWALKINGDEADGOTYPS4GCONGTHEWALKINGDEADGOTYPS4GCONGTHEWALKINGDEADGOTYPS4GCONGTHEWALKINGDEADGOTYPS4GCONGTHEWALKINGDEADGOTYPS4GCONGTHEWALKINGDEADGOTYPS4Напред

The Walking Dead - Game of the Year Edition, за PS4

    49.00 лв
    Купи

    Всички цени са с начислен ДДС

    Описание

    Game of the Year Edition изданието на първия сезон на The Walking Dead съдържа всичките пет епизода, както и допълнителното съдържание - 400 Days. Като бонус е включен и безплатен достъп до първия епизод от втория сезон на интерактивната игра.

    Действието в The Walking Dead се развива във вселената на едноименния комикс, създаден от Robert Kirkman и отличен с редица награди. В играта влизаш в ролята на Lee Everett, осъден престъпник, който получава втори шанс в един изпълнен с зомбита свят. Събитията го събират с малко момиченце на име Clementine, което се нуждае от неговата помощ.

    Основната историята в The Walking Dead е разказана в пет епизода: 1 - A New Day, Episode 2 - Starved for Help, Episode 3 - Long Road Ahead, Episode 4 - Around Every Corner и Episode 5 - No Time Left. В отделния епизод - 400 Days са разказани историите на пет персонажа, като събитията в него се развиват след тези от основната игра.

    Отличено с много награди и над 90% сумарна оценка от по-популярните медии и критици.
    Едно от най-популярните заглавия в момента сред геймърите, успяло да привлече внимание и на хора, които до този момент не са имали интерес към видео игрите
    Развива се в света на Robert Kirkman и едноименната комикс поредица, носителка също на редица награди


    Виж още Игри за Конзоли Telltale Games

    Технически характеристики

    Конзола:  PS4
    Жанр:  Приключенска
    Тип:  Singleplayer
    Тип мултиплейър:  Няма
    Интернет връзка:  Препоръчителна
    Вид:  Игра
    Възрастова граница:  18+