The Walking Dead - GOTY product
НазадGCONGTHEWALKINGDEADGOTYPS4GCONGTHEWALKINGDEADGOTYPS4GCONGTHEWALKINGDEADGOTYPS4GCONGTHEWALKINGDEADGOTYPS4GCONGTHEWALKINGDEADGOTYPS4GCONGTHEWALKINGDEADGOTYPS4GCONGTHEWALKINGDEADGOTYPS4Напред

The Walking Dead - Game of the Year Edition, за PS4

  49.00 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Game of the Year Edition изданието на първия сезон на The Walking Dead съдържа всичките пет епизода, както и допълнителното съдържание - 400 Days. Като бонус е включен и безплатен достъп до първия епизод от втория сезон на интерактивната игра.

  Действието в The Walking Dead се развива във вселената на едноименния комикс, създаден от Robert Kirkman и отличен с редица награди. В играта влизаш в ролята на Lee Everett, осъден престъпник, който получава втори шанс в един изпълнен с зомбита свят. Събитията го събират с малко момиченце на име Clementine, което се нуждае от неговата помощ.

  Основната историята в The Walking Dead е разказана в пет епизода: 1 - A New Day, Episode 2 - Starved for Help, Episode 3 - Long Road Ahead, Episode 4 - Around Every Corner и Episode 5 - No Time Left. В отделния епизод - 400 Days са разказани историите на пет персонажа, като събитията в него се развиват след тези от основната игра.

  Отличено с много награди и над 90% сумарна оценка от по-популярните медии и критици.
  Едно от най-популярните заглавия в момента сред геймърите, успяло да привлече внимание и на хора, които до този момент не са имали интерес към видео игрите
  Развива се в света на Robert Kirkman и едноименната комикс поредица, носителка също на редица награди


  Виж още Игри за Конзоли Telltale Games

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+