The Sims 4 Get Famous Expansion Pack (PC) product
НазадGMSIMS4GETFAMOUREXPPACKPCGMSIMS4GETFAMOUREXPPACKPCGMSIMS4GETFAMOUREXPPACKPCGMSIMS4GETFAMOUREXPPACKPCGMSIMS4GETFAMOUREXPPACKPCGMSIMS4GETFAMOUREXPPACKPCНапред
ОписаниеТехнически характеристики
Допълнението The Sims 4 Get Famous идва като код в кутия и изисква основната игра The Sims 4, активен Origin акаунт и връзка към интернет.

Добре дошъл в бляскавият свят на The Sims 4 Get Famous.
Превърни се в истинска звезда, спечели слава и популярност, накарай всички да ти се възхищават и да се обръщат след теб.

Изгради успешна актьорска кариера, превърни се в най-известната личност и поеми по непредсказуемият път към славата.
От студиото, до VIP партитата, ти избираш как твоите Sims да придобият световноизвестна слава.

Създай свой собствен звезден стил и декорирай луксозното имение на твоя Sims с аксесоари, които свидетелстват за твоя успех и карат останалите да завиждат.
Приготви се да блестиш ярко под светлините на прожекторите и се наслади на звездният си живот.

Спечели слава - Сега твоите Sims могат да изживеят най-смелите си мечти, отрупани със слава и богатства. Издигни се в твоята кариера и се превърни в звезда или се изстреляй към славата в преследване на нова цел и помни, че колкото по-известен става твоят Sims, толкова повече внимание, облаги и ползи ще привлече към себе си.

Бъди амбициозен - Превърни се в своя собствена муза и насочи твоя Sims към брилянта актьорска кариера. Направи своя голям пробив, като изнесеш концерт или участваш в телевизионна поредица. Когато твоите Sims прекарват допълнително време, учейки своите реплики и носейки уникални костюми, те увеличават своите шансове да получат главна роля в следващия голям блокбъстър.

Притежавай дома на твоите мечти - Присъедини се към блясъка и очарованието на Del Sol Valley, нов свят, в които твоите Sims ще привличат към себе си вниманието на останалите и ще накарат всички да заговорят за тях. Купи къща в Mirage Park или работи упорито, за да си позволиш имение сред хълмовете на The Pinnacles.

Води луксозен начин на живот - Издокарай се с бляскави и очарователни тоалети. Възползвай се от всички екстри, които се полагат на една изгряваща звезда. Декорирай великолепния си дом с позлатени мебели и се потопи в лукс и разкош.


Виж още Игри за PC EA Games

Технически характеристики

Жанр:  Симулатор
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Задължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+

Свързани продукти и тагове: