The Sims 4 + Discover University Bundle PC product
Икона в кампания
GMTHESIMS4DDISCOVERUNIVERSITYGMTHESIMS4DDISCOVERUNIVERSITYGMTHESIMS4DDISCOVERUNIVERSITYGMTHESIMS4DDISCOVERUNIVERSITY
ОписаниеТехнически характеристики
Пакетът съдържа играта The Sims 4, заедно с нейното официално допълнение The Sims 4 Discover University.

Допълнението The Sims 4 Discover University е под формата на код в кутия и изисква основната игра The Sims 4, както и активен Origin акаунт и връзка към интернет.

Добре дошъл в Брайтчестър
Започни нова глава в живота на твоя сим, като го запишеш в историческия университет Брайтчестър или в модерния институт Фоксбъри. Обикаляй Брайтчестър на велосипед, живей в общежитие, прекарвай време в общите помещения и учи в библиотеката.

Влез в час
Симовете могат да се записват на различни лекции, включително: биология, програмиране, история на изкуствата и дори злодейство. Посещавай лекции, труди се над курсовата си работа или избери да се шляеш и отсъстваш. Това ще влияе на оценките ти, така че разпределяй времето си разумно.

Изразявай стила си
Направи стаята на своя сим уютна с подходящия декор, който отразява личността му. Обличай го според това каква личност е, дали закъснява за час или е будувал цяла нощ, учейки за предстоящия изпит.

The Sims 4 е единствената игра, в която имаш възможност да създаваш Sims с индивидуален външен вид, поведение, емоции и характер. За първи път в историята на поредицата не става дума за това, какво са те, а кои са. Дай свобода на твореца в теб и създавай различни Sims, благодарение на специалния инструмент Create A Sim, който ще ти позволи да експериментираш и ще ти предложи неограничени възможности. От друга страна режимът Build ще ти помогне да проектираш своя дом стая по стая и да го обзаведеш с мебели според твоя личен вкус. Приготви се да споделиш своите създания с приятелите ти в играта с помощта на съвсем новата галерия в The Sims 4.

За повече от едно десетилетие поредицата The Sims е забавлявала милиони фенове по света и е оставила една уникална следа в интерактивния свят. The Sims 4 продължава да обогатява и подсилва богатото мултиплатформено портфолио, като предлага куп нововъведения и опции, които да зарадват и най-претенциозния фен на поредицата.

Новите Sims със сложни персоналности са сърцето на поредицата, а сега са още по-умни, емоционални и реални. Те разполагат с умения и стремежи, пряко въздействащи върху тяхното поведение. Техните чисто нови личности ще ти разкажат трогателни, забавни и понякога странни истории.

Системни изисквания:

Операционна система: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8 или Windows 8.1
Процесор: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ или еквивалент (За компютри, използващи вградени графични чипсетове, играта изисква 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 или еквивалент)
Памет: 2 GB RAM
Твърд диск: Минимум 9 GB свободно пространство
DVD-ROM: DVD ROM се изисква само при инсталацията на играта.
Видео карти: 128 MB Video RAM и поддръжка на Pixel Shader 3.0. (Поддържани видео карти: NVIDIA GeForce 6600 или по-добра, ATI Radeon X1300 или по-добра, Intel GMA X4500 или по-добра)
DirectX 9.0c съвместимост


Виж още Игри за PC Electronic Arts

Технически характеристики

Жанр:  Симулатор
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти и тагове: