The Sims 4 + Discover University Bundle PC product
promo
GMTHESIMS4DDISCOVERUNIVERSITYGMTHESIMS4DDISCOVERUNIVERSITYGMTHESIMS4DDISCOVERUNIVERSITYGMTHESIMS4DDISCOVERUNIVERSITY

Игра The Sims 4 + Discover University Bundle, за PC

Свежи предложенияПромоцията е валидна от 16-03-2020 04:10:00 до 13-04-2020 04:10:00
или до изчерпване на складовите наличности.

  109.00 лв - ст.цена
  92.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Пакетът съдържа играта The Sims 4, заедно с нейното официално допълнение The Sims 4 Discover University.

  Допълнението The Sims 4 Discover University е под формата на код в кутия и изисква основната игра The Sims 4, както и активен Origin акаунт и връзка към интернет.

  Добре дошъл в Брайтчестър
  Започни нова глава в живота на твоя сим, като го запишеш в историческия университет Брайтчестър или в модерния институт Фоксбъри. Обикаляй Брайтчестър на велосипед, живей в общежитие, прекарвай време в общите помещения и учи в библиотеката.

  Влез в час
  Симовете могат да се записват на различни лекции, включително: биология, програмиране, история на изкуствата и дори злодейство. Посещавай лекции, труди се над курсовата си работа или избери да се шляеш и отсъстваш. Това ще влияе на оценките ти, така че разпределяй времето си разумно.

  Изразявай стила си
  Направи стаята на своя сим уютна с подходящия декор, който отразява личността му. Обличай го според това каква личност е, дали закъснява за час или е будувал цяла нощ, учейки за предстоящия изпит.

  The Sims 4 е единствената игра, в която имаш възможност да създаваш Sims с индивидуален външен вид, поведение, емоции и характер. За първи път в историята на поредицата не става дума за това, какво са те, а кои са. Дай свобода на твореца в теб и създавай различни Sims, благодарение на специалния инструмент Create A Sim, който ще ти позволи да експериментираш и ще ти предложи неограничени възможности. От друга страна режимът Build ще ти помогне да проектираш своя дом стая по стая и да го обзаведеш с мебели според твоя личен вкус. Приготви се да споделиш своите създания с приятелите ти в играта с помощта на съвсем новата галерия в The Sims 4.

  За повече от едно десетилетие поредицата The Sims е забавлявала милиони фенове по света и е оставила една уникална следа в интерактивния свят. The Sims 4 продължава да обогатява и подсилва богатото мултиплатформено портфолио, като предлага куп нововъведения и опции, които да зарадват и най-претенциозния фен на поредицата.

  Новите Sims със сложни персоналности са сърцето на поредицата, а сега са още по-умни, емоционални и реални. Те разполагат с умения и стремежи, пряко въздействащи върху тяхното поведение. Техните чисто нови личности ще ти разкажат трогателни, забавни и понякога странни истории.

  Системни изисквания:

  Операционна система: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8 или Windows 8.1
  Процесор: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ или еквивалент (За компютри, използващи вградени графични чипсетове, играта изисква 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 или еквивалент)
  Памет: 2 GB RAM
  Твърд диск: Минимум 9 GB свободно пространство
  DVD-ROM: DVD ROM се изисква само при инсталацията на играта.
  Видео карти: 128 MB Video RAM и поддръжка на Pixel Shader 3.0. (Поддържани видео карти: NVIDIA GeForce 6600 или по-добра, ATI Radeon X1300 или по-добра, Intel GMA X4500 или по-добра)
  DirectX 9.0c съвместимост


  Виж още Игри за PC Electronic Arts

  Технически характеристики

  Жанр:  Симулатор
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

  Свързани продукти и тагове: