The Sims 4 Bundle - Jungle Fitness Toddler product
НазадGMTS4JUNGLEFITNESSTODDLERPCGMTS4JUNGLEFITNESSTODDLERPCGMTS4JUNGLEFITNESSTODDLERPCGMTS4JUNGLEFITNESSTODDLERPCGMTS4JUNGLEFITNESSTODDLERPCGMTS4JUNGLEFITNESSTODDLERPCНапред

ОписаниеТози пакет включва:

The Sims 4 Jungle Adventure (допълнение)
The Sims 4 Fitness Stuff (допълнение)
The Sims 4 Toddler Stuff (допълнение)

The Sims 4 Jungle Adventure

Заведи симовете си на загадъчно приключение в дивото и открий една нова култура. Изследвай неповторимата пустош, откривайки храм, препятствия в джунглата, прокълнати реликви и съкровища. Наслади се на културата и обичаите на Селведорада: от хапването на местни манджи до изучаването на нови, енергични танци.

The Sims 4 Fitness Stuff

Подобри здравето на симовете си и създай активен начин на живот за тях. Предизвикай симовете си да тренират на пътеката за катерене, която е интересен начин да горят енергия и да подобрят телосложението си. Избирай из колекция модни спортни дрехи и декорирай дома на симовете си с предмети вдъхновени от природата.


The Sims 4 Toddler Stuff

Дай нови начини на малчуганите да изразят себе си, да си играят и да правят приятели. Облечи малките си симове в най-различни очарователни дрешки и им направи сладки прически. Използвай шарени декорации, с които да построиш външна площадка за игра, където малчуганите могат да се забавляват на пързалки, тунели и яма с топки.


Виж още Игри за PC Ubisoft

Технически характеристики

Жанр:  Симулатор
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP
Интернет връзка:  Задължителна
Вид:  Допълнение към Игра
Възрастова граница:  12+

Свързани продукти и тагове: