The Sims 3 product
НазадGCONGTHESIMS3SBOX360GCONGTHESIMS3SBOX360GCONGTHESIMS3SBOX360GCONGTHESIMS3SBOX360GCONGTHESIMS3SBOX360GCONGTHESIMS3SBOX360Напред

The Sims 3, за Xbox 360

 • Марка: EA Games
 • Код: GCONGTHESIMS3SBOX360
 • Модел: The Sims 3
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  The Sims 3 ще ви позволи да направлявате вашите уникални Sim-ове в отворен, жив квартал. Свободата, която играта ще ви предостави, предлага безкрайни възможности и ще ви забавлява с буквално хиляди неочаквани моменти и изненади.

  Отворен квартал – изследвайте свободно зоната, в която живеят Sim-овете. Те могат свободно да се разхождат, разглеждат, посещават домовете на техните съседи, както и да се разходят до центъра на града за среща с приятели или да се запознаят с някого в парка. В Sims 3 ако сте на правилното място в правилния момент никой не може да предскаже какво може да се случи.
  Нов Create A Sim режим - нови удобни инструменти за създаване на вашите Sim-ове с невероятно богати възможности. Размер, тен на кожата, коса, очи, лицеви очертания, дрехи, аксесоари и много други.
  Нови реалистични характери - всеки Sim e уникална личност със собствен характер. Изберете от десетки възможности и ги комбинирайте по забавни начини. Избраната от вас комбинация ще определя поведението на вашия Sim и начина, по който той/тя си взаимодействат с другите обитатели на града. Sim-овете вече желаят и правят други неща освен ежедневните си нужди. Те са комплексни индивиди с уникални характери.
  Неограничени възможности за персонализация - можете да настройвате абсолютно всичко! Постройте мечтаната къща за вашите Sim-ове. Избирайте всичко от подовете до цветните декорации, покривките, тапетите и дори цвета на прозорците. Смяната на цветовете и мотивите е лесна и ви дава неограничени възможности за творческа изява.

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  Симулатор
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+

  Свързани продукти