The Outfit product
НазадGCONGTHEOUTFITXBOX360GCONGTHEOUTFITXBOX360GCONGTHEOUTFITXBOX360GCONGTHEOUTFITXBOX360GCONGTHEOUTFITXBOX360GCONGTHEOUTFITXBOX360GCONGTHEOUTFITXBOX360Напред

The Outfit, за Xbox 360

 • Марка: THQ
 • Код: GCONGTHEOUTFITXBOX360
 • Модел: The Outfit
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  HQ и Relic Entertainment пренасят сраженията от Втората Световна война на ново ниво с играта си от трето лице – The Outfit. Играта ни отвежда зад линиите на нацистите на множество мисии, комбинирайки интензивни сражения на отряда ви със стратегически геймплей елементи.

  Изберете от тримата възможни лидери на вашия отряд, всеки с уникални умения, силни и слаби страни. Поведете два отряда от закоравели в битки войници на мисии, вариращи от разузнаване и спасяване до чисти офанзивни операции. С изпълнението на поставените ви мисии ще печелите точки, който можете да използвате за подобряване на арсенала си, изискване на танкове и други превозни средства от командването, построяване на картечни гнезда или викане на въздушни или артилерийски удари по вражеските позиции.

  Изживейте Втората Световна Война чрез 12 епични сингълплейър мисии, или изпробвайте онлайн мултиплейъра, включващ и кооперативен режим.


  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  Екшън
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти